Samsun Haber
Giriş Tarihi : 20-09-2017 13:08   Güncelleme : 20-09-2017 13:08

Canik'te Randevusuz Buluşma

Canik Belediye Başkanı Osman Genç tarafından her Salı günü düzenlenen halk Günü'nde vatandaşlar başkanla randevusuz şekilde bire bir görüşme imkanı buluyor. Başkan Genç, vatandaşlarla her fırsatta doğrudan iletişim kurduklarını söyledi.

Canik'te Randevusuz Buluşma

Canik Belediyesi'nde Başkan Osman Genç'in her hafta Salı günü gerçekleştirdiği ve halkın istek ve belediyeden beklentilerini doğrudan Belediye Başkanına ilettiği "Halk Günü Toplantıları" devam ediyor. Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürlerinin de yer aldığı Halk Günü'nde Başkan Genç'le yüz yüze görüşme imkanı bulan Canikliler, Başkan'a her türlü sıkıntılarını anlatıyor. Bazı vatandaşlar da yapılan çalışmalara teşekkür etmek için halk gününe katılıyor. 

BAŞKAN GENÇ, VATANDAŞLARI DİNLİYOR

Vatandaşlar tarafından iletilen bazı talepler anında yerine getirilirken, zaman gereken konularda ise Başkan Genç'in ilgili birim müdürlerine verdiği talimat ile iş takibi gerçekleştiriliyor. Halk günlerinde vatandaşların randevu almadan sorunlarını kendileriyle birebir paylaşma imkanı bulduğunu vurgulayan Başkan Genç, "Gerek elektronik Belge Yönetim Sistemi, gerekse diğer elektronik iletişim yolları olsun halkımız belediyecilikle ilgili konularda belediyemize 7/24 ulaşabiliyor. Ayrıca bizler gerçekleştirdiğimiz ziyaret ve programlarda halkımızla biraraya geliyoruz. Ancak yine de bizlere ulaşamayan vatandaşlarımız halk günlerinde bizlerle görüşme imkanı buluyor" dedi.

SORUNLARA HIZLI ÇÖZÜM

Amaçlarının tüm Canikliler ile doğrudan iletişim kurmak ve sorunlara hızlı çözüm üretmek olduğunu belirten Başkan Genç, "Fatih Sultan Mehmet’in, 'Belediyecilik bir şehri abad etmek, halkın gönlünü almaktır' anlamındaki sözünü hiç unutmuyoruz. Her zaman insan unsurunu ön planda tutuyoruz. Şehrimizin sorunlarını birlikte çözüme kavuşturuyoruz. İlçemizi hemşehrilerimle birlikte yönetiyoruz. Halkımızın, ilçemizin sorunlarını çözüme kavuşturmaya dönük tespitleri ile temennilerinden faydalanıyoruz. Çünkü bir şehrin veya mahallenin sorununu en iyi halkımızın bildiğine inanıyoruz" diye konuştu.

 

Recep YAZGANRecep YAZGAN