Gündem
Giriş Tarihi : 09-05-2019 13:56   Güncelleme : 09-05-2019 17:49

Cumhurbaşkanlığı Müşavirinden Athena Solisti Gökhan Oğuz’a Edepsiz, Şaka Mısın Oğlum Sen!

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) İstanbul’da CHP’li Ekrem İmamoğlu’nun kazandığı seçimi iptal etmesinin ardından İmamoğlu’nun dün yaptığı “Artık herkes konuşacak, sanatçılar da konuşacak” açıklamasına,

Cumhurbaşkanlığı Müşavirinden Athena Solisti Gökhan Oğuz’a Edepsiz, Şaka Mısın Oğlum Sen!

"10 Kasım 1938 den bu yana İlk defa bir siyasi duruşu, doğruluğu ve ileri görüşü ile Atatürk’ten sonraki sancağı eline almıştır! Dönemler şartlarına göre değerlendirilir! Benim için ilkelerini benimseyişi, edebi ve kucaklaması ile bugünün Atatürk'üdür kendisi!" şeklinde Twitter paylaşımı yapan Athena Solisti Gökhan Oğuz’a Cumhurbaşkanlığı Müşaviri ve Cumhurbaşkanlığı Kongre Kültür Merkezi Müdürü Orhan Karakurt şöyle cevap verdi:

"Şaka mısın oğlum sen. Bir konser kaparım diye yaptığın yalamalığı anlarız da. Atatürk'ü bu kadar fütursuz kullanma edepsizliğini anlayamıyoruz. Bırakın artık bu ülkenin değerlerini üç kuruş menfaatiniz için kullanmayı Biraz edepli olun yeter artık."

Özoğuz da daha sonra şu mesajı paylaştı:

"Yahu arkadaş ben bu tepkileri anlamıyorum sevdim destekliyorum . Ne var bunda? K ötü yorumları anlamıyorum. Biri yazmış konser kapmak için falan diye. Yahu hayatım boyunca konser yapmasamda bu adamı sevdim ne var bunda? Yanlış iş yaparsa sevmem. Benim kafa öyle tilkiliklere çalışmaz.

Bizim grubun adı Athena. Biz arada arkadaşlarla çalıp söylüyoruz. Kendi aramızda. Cumhurbaşkanlığı Müsteşarı bey, Ekrem Bey’e Atatürk gibi dediğim için ‘Edepsiz! Konser kapmaya çalışan yalama’ demiş! Kişinin sarfettiği söz kendini ortaya koyuş biçimidir. Biz saygıda kusur etmeyiz."

SAMSUN’DA KONSER VERECEK

Öte yandan Athena Grubu, Samsun’da 19 Mayıs’ın 100. Yılı kutlama programında Cumhuriyet Meydanında konser verecek.

Samsun’da düzenlenecek programlar arasında yer alan gençlik konserlerinde gençlik için esrar bağımlısı sözde sanatçılar tercih edilmesi Samsun’da tepkiyle karşılandı.

13 Mayıs Pazartesi gecesi Samsun Cumhuriyet Meydanında konser verecek olan Athena’nın 3 elemanı da uyuşturucu bulundurmaktan gözaltına alınmıştı.

Sosyal Medyadan 19 Mayıs Kutlamalarının organizasyon ortakları olan Gençlik Spor İl Müdürlüğü, Samsun Büyükşehir Belediyesi, Ondokuz Mayıs Üniversitesine tepki gösterilmeye başlandı.

Tepkiler şöyle,

“Ekrem İmamoğlu'nu çağımızın Atatürk'ü diyen Athena, Koç'un sponsorluğunda 19 Mayıs etkinliklerinde konser verecek.

Buna Valiliğimiz nasıl göz yumdu bilmiyorum ama Athena gurubunun tüm üyeleri geçen yıl esrar satmaktan ve içmekten yakalanıp gözaltına alınmıştı.

Bir yandan uyuşturucuyla mücadele et, öte yandan İmamoğlu’na Atatürk diyen uyuşturucu satıcılarını 19 Mayıs şehrinde konsere davet et”

adminadmin