Güncel
Giriş Tarihi : 17-05-2014 15:27   Güncelleme : 17-05-2014 15:27

DOST DER’DEN SAMSUN THY MÜDÜRÜ GEZMİŞOĞLU’NA ZİYARET

Kısa DOST DER olan Dost Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği, Dernek Başkanı Hüseyin Mutlu eşliğinde Türk Hava Yolları Samsun Müdürü Arif Ali Gezmişoğlu’nu ziyaret etti.

DOST DER’DEN SAMSUN THY MÜDÜRÜ GEZMİŞOĞLU’NA ZİYARET
Ziyarette DOST DER Başkanı Mutlu, Türk Hava Yolları Samsun Müdürü Gezmişoğlu’na, DOST DER hakkında bilgi verdi. Mutlu DOST DER’in İnsani Yardım Vakfı  - İHH ile birlikte Afrika’da gerçekleştirdikleri projelerden bahsederek, DOST DER’in Afrika’nın çeşitli ülkelerinde su kuyuları,  Klinikler, eğitim merkezleri ve insani yardım faaliyetlerine imza attığını belirtti.

SAMSUN MERKEZLİ YARDIM VE EĞİTİM DERNEĞİ

DOST DER’in Samsun Merkezli bir eğitim ve sosyal yardım kuruluşu olduğuna da vurgu yapan Mutlu, DOST DER’in önümüzdeki günlerde Sosyal Yardım biriminin Samsun İnsani Yardım Hareketi SİYAH olarak sürdürüldüğünü de sözlerine ekledi.
Türk Hava Yolları Samsun Müdürü Arif Ali Gezmişoğlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, DOST DER’in  çalışmalarını büyük bir takdirle takip ettiklerini ve faaliyetlerin her aşamasında kendilerine bir görev düştüğünde bunu seve seve yerine getireceklerini sözlerine ekledi..

DOST DER’in Türk Hava Yolları Samsun Müdürü Arif Ali Gezmişoğlu’nun ziyaretine DOST DER Başkanı Hüseyin Mutlu’nun yanısıra, yönetim kurulu üyeleri İsmail Uyan, Hüseyin Cerrhaoğlu,  Selim Küçük, Recep Yazgan ve Seçkin Erturan da katıldı.
adminadmin