Samsun Haber
Giriş Tarihi : 11-05-2019 08:58   Güncelleme : 11-05-2019 08:58

​Ekrem İmamoğlu’na çağın Atatürk’ü diyen esrarkeş Athena Samsun’a konsere vermeye geliyor!

Geçen yıl Mayıs ayında, 3 elemanının uyuşturucu kullandığı ve bulundurduğu için gözaltına alınan Athena Grubu 13 Mayıs’ta 19 Mayıs kutlamaları kapsamında Samsun’a konser vermeye geliyor.

​Ekrem İmamoğlu’na çağın Atatürk’ü diyen esrarkeş Athena Samsun’a konsere vermeye geliyor!

Geçen yıl, Ege Üniversitesi Bahar Şenlikleri kutlamaları çerçevesinde İzmir’e gelen müzik topluluğu Athena’nın 3 elemanı ile bir arkadaşları, “içinde bulundukları otomobilde 15 gram esrar bulunması” nedeniyle gözaltına alınmışları.

ESRARKEŞ ATHENA SAMSUN'A GELİYOR

​​​​​​​Türkiye’nin en geniş katılımlı gençlik ve spor festivali diye tanıtımı yapılan Koç Spor Festivali kapsamında alternatif rock müziği grubu Athena, Tekirdağ, Van, Hatay, Burdur, Antalya ve Muğla’dan sonra Samsun’da da konser verecek.

Samsun Valiliği, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Ondokuz Mayıs Üniversitesi ve Samsun Büyükşehir Belediyesi sponsorluğunda Samsun’da konser verecek olan Athena’nın elemanlarından tamamının esrar kullanıcısı olması, özelde Samsun’da ve genelde Türkiye’de uyuşturucu ile mücadelenin samimiyetine gölge düşürüyor.

Öte yandan Athena’nın Samsun’da konser verecek olmasına sosyal medyadan tepkiler gelmeye başladı.

Tepkilerde,

“Ekrem İmamoğlu'nu çağımızın Atatürk'ü diyen Athena, Koç'un sponsorluğunda 19 Mayıs etkinliklerinde konser verecek.

Buna Valiliğimiz nasıl göz yumdu bilmiyorum ama Athena gurubunun tüm üyeleri geçen yıl esrar satmaktan ve içmekten yakalanıp gözaltına alınmıştı.

Bir yandan uyuşturucuyla mücadele et, öte yandan İmamoğlu’na Atatürk diyen uyuşturucu satıcılarını 19 Mayıs şehrinde konsere davet et” deniliyor.

adminadmin