Gündem
Giriş Tarihi : 05-07-2017 10:07   Güncelleme : 05-07-2017 10:07

Fetö’nün Evinde Yetişen Chp’li Vekil

CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem'in Fetullahçı Terör Örgütü'nde (FETÖ) çekildiği ileri sürülen fotoğrafları ortaya çıktı.

Fetö’nün Evinde Yetişen Chp’li Vekil

Turgay Güler'in moderatörlüğünü yaptığı Ülke Tv'de yayınlanan Sıradışı programında bu akşamki canlı yayında CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem'in fotoğrafları yayınlandı. Erdem'in gençlik hallerinin olduğu fotoğraflarda takkeli olduğu görülüyor. Güler, Eren Erdem'in FETÖ'cü olduğunu ima ederek, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'kimlerle' yürüdüğü konusunda göndermede bulundu.

'EREN ERDEM'İ KİM KILIÇDAROĞLU'NUN SAĞ KOLU YAPTI?'

Güler, "Eren Erdem'in CHP'de milletvekili olup Kılıçdaroğlu'nun sağ kolu olmasını sağlayan irade nedir?" sorusunu sordu.

Şimdi Kılıçdaroğlu'nun yürüyüşüne destek veren Eren Erdem daha önce, haklarında yakalama kararı bulunan örgütün gazetesi Zaman’ın Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı gözaltına alınırken, Dumanlı’ya büyük destek vermişti.

Bu fotoğrafta Eren Erdem'in bir tarafında Ekrem Dumanlı, bir tarafında ise CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun tutuklanmasına tepki gösterdiği için yürüyüş başlattığı Enis Berberoğlu olduğu görünüyor. Fotoğrafı değerlendiren Turgay Güler, her şeyin yeterince açık olduğunu belirtti.

KARŞI'NIN SAHİBİ, GENEL YAYIN YÖNETMENİ EREN ERDEM HAKKINDA ZEHİR ZEMBEREK AÇIKLAMALAR YAPMIŞTI

Gazetemiz merhum Genel Yayın Koordinatörü ve Yazarı Hasan Karakaya, 18 Aralık 2015 tarihli yazısında şu ifadelere yer vermişti:

Tarih 20 Ocak 2015...

Yayın hayatına atıldığı 9 Şubat 2014’ten, kapandığı 14 Nisan 2014’e kadar “paralele tetikçilik” yapan ve bir “proje” olan “Karşı” gazetesinin eski sahibi Turan Ababey, o gece A Haber’de yayınlanan Deşifre programına çıktı ve zehir-zemberek açıklamalarda bulundu...

Turan Ababey, özetle dedi ki;

“Ben cemaat karşıtıyım... Genel Yayın Yönetmeni Eren Erdem konuştuğumuz zaman ‘İki cepheyle savaşmayalım, yoruluruz’ dedi.

Çalışanların ve Yazı Kurulu’nda olanların hepsi özellikle seçilmiş kişiler. Tek hedefleri Tayyip Erdoğan’a zarar vermek.

Kendi basını var, kendi televizyonu var, Zaman gazetesi var. Bizim on binlik tirajlı gazetemize mi kalmışlar? Genel Yayın Yönetmeni Eren Erdem, bana; ‘Zaman gazetesinin bir ağırlığı var. Zaman gazetesi yayınlarsa kendilerini ifşa etmiş olurlar orada. Onun için bizde yayınlanıyor’ dedi.”

Akit

adminadmin