Güncel
Giriş Tarihi : 30-03-2017 12:15   Güncelleme : 30-03-2017 12:15

Galatasaraylılığımı askıya alıyorum dedi Aidatını ödemediği için ihraç edildi!

Eski milli futbolcu Tanju Çolak, aidatını ödemeyen 2700 kişi ile birlikte Galatasaray Kulübü üyeliğinden ihraç edildi.

Galatasaraylılığımı askıya alıyorum dedi Aidatını ödemediği için ihraç edildi!

Çolak, Galatasaray’ın FETÖ ilişkileri nedeniyle disipline sevk edilen isimlerden Arif Erdem ve Hakan Şükür'ün kulüp üyeliğinden ihraç edilmemesiyle ilgili olarak ilginç bir çıkış yapmış ve "Galatasaraylılığımı askıya aldım." Demişti.

Çolak, Twitter’dan yaptığı açıklamada, "Vatan haini Hakan Şükür'ün Galatasaray üyeliğinin devamı beni derinden üzmüştür." ifadelerini kullanmıştı.

Öte yandan Galatasaray'da FETÖ ve PYD üyeliği suçundan aranan Hakan Şükür ve Arif Erdem'in yanı sıra, aidatlarını ödemeyen 2700 kişinin de üyelikleri düştü, bu isimlerden biri de Tanju Çolak oldu.

Galatasaray Kulübünün genel kurulda aldığı Hakan Şükür ve Arif Erdem’i ihraç etmeme kararı büyük tepki çekmiş, sonrasında yönetim ivedilikle toplanarak bu iki futbolcuyu yıllık aidatlarını ödemediği gerekçesiyle kulüpten ihraç etti. Bu iki ismin yanında aidatlarını ödemeyen aralarında Tanju Çolak'ın da olduğu 2700 kişinin de üyelikleri düşürüldü.

AMKSpor’dan Görkem Çoksezen’in haberine göre aidatlarını ödemedikleri gerekçesiyle üyelikleri düşenler arasında Tugay Kerimoğlu, Suat Kaya, Ergün Penbe, Tanju Çolak, Erdal Keser, Yusuf Altıntaş, Güngör Uras, Akif Hamza Çebi, Dinç Bilgin ve Turgay Demirel de var. Bu kişiler ödemedikleri ücreti yatırmaları halinde üye olma haklarını geri kazabilirler.

 

adminadmin