Genel
Giriş Tarihi : 03-04-2018 20:32   Güncelleme : 05-04-2018 08:19

Gemi Turu İle Balayı Yapacaklara Tavsiyeler

Gemi turu, seyahat etmenin en güzel yollarından biri. Bu yüzden sizin için gemi turu tavsiyelerini bir araya getirdik.

Gemi Turu İle Balayı Yapacaklara Tavsiyeler

Gemi turu, seyahat etmenin en güzel yollarından biri. Adalara veya şehirlere giderken yolculuk esnasında da havuzun ve eğlenceli etkinliklerin tadını çıkarmak, özellikle çiftler için harika bir seçenek. Kalınacak odadan muhteşem bir manzara eşliğinde uyanmak ve huzurlu görüntülere eşlik etmek içinizi açacak! Ancak gemi turunuzu doğru planlamazsanız bazı olumsuz faktörlerle karşılaşmanız mümkün olabilir. Bu yüzden sizin için gemi turu tavsiyelerini bir araya getirdik.

Her gün yeni bir limanda uyanma fikri oldukça etkileyici ve cezbedici bir fikir olmakla beraber dinlenmek için vaktinizin olması da gemi turunu seçmek için yeterlidir. Normal tatilden biraz daha yüksek fiyatlı olması gemi turunun dezavantajı. Ancak bunun için de tatil fırsatları imdada yetişiyor.

Balayı

Balayı Planı Öncesi Neler Yapılmalıdır?

Balayı tatilinizi gemide yapmaya ve farklı ülkeleri gezmeye adadıysanız, tur firması seçerken titiz davranmalısınız. Sizin için her şeyi belirleyen tur firmalarının hizmet kalitesi yüksek olmalı. Bu yüzden daha önce ilgili turlara katılan kişilerin yorumlarını okuyabilirsiniz. Seyahat edilen lokasyonlarda rehber hizmeti ve turun içeriği, seyahatinizin nasıl geçeceğini belirleyecek önemli faktörlerdendir. En iyi hizmeti sunan Prontotour’un gemi turlarını tercih edebilirsiniz.

Gemi seyahatlerinde mutlaka bilinmesi ve öğrenilmesi gereken bir başka hususta gemide hangi kabinde seyahat edileceğidir. Gemilerde iç kabin ve dış kabin olmak üzere iki kabin türü bulunmakta olup bu kabinlerden iç kabinde pencere bulunmamakta ve dışarı görülmemektedir. Çok sayıda kişi bunu tercih etmek istemez fakat seyahat eden kişinin yol boyunca kamarada geçireceği zaman kısıtlı olacağından uygun bir seçenek de olabilir. Fakat çiftler genellikle deniz manzarasıyla romantik bir yolculuk geçirmek isteyeceğinden bu isteği tur firmasına rezervasyon yapmadan önce belirtmesi gerekir. Dış kabinlerde pencere bulunur fakat görüş engelinin olup olmadığı mutlaka öğrenilmelidir. Pencere önünde bir filika bulunması kabini iç kabinden farklı yapmaz bu nedenle bu hususun öğrenilmesi de önem arz etmektedir. Başka seçenek olan balkonlu kabinler genellikle balayı çiftlerinin tercihleri arasında yer almakla beraber bu balkonlar sigara içenler için de idealdir. Genellikle kabinler arasında en fazla talep balkonlu olanlara olur.

Gemi turlarında çoğu zaman çeşitli etkinlikler düzenlenir. Gece partileri, şovlar ve daha fazlasına katılmak için yanınızda uygun kıyafet getirmeyi unutmamalısınız. Turun detaylı programı belli olduğunda bu etkinliklerle daha fazla bilgi edinmek mümkün.

Gemilerin demir attıkları adalarda düzenlenen şehir turları bazı durumlarda ekstra ücrete tabi olabilir. Bununla ilgili detayları öğrenip gerekirse bireysel plan yapılması gerekebiliyor. Gidilecek destinasyonun önemli yerleri hakkında detaylı araştırma yapmak, gemide geçen zamanınızın en önemli aktivitesi olmaması için turlara katılabilirsiniz.

En çok tercih edilen destinasyonlardan Yunan Adaları turları veya Uzakdoğu turları çiftler için en idealidir. Bu seyahatlerde farklı yerleri görmek ve eşsiz manzaralara tanık olmak genellikle ziyaretçileri mutlu eder. Tayland, Bali gibi egzotik yerleri gezmek isteyenler için Uzakdoğu turlarının detayları https://www.prontotour.com/Paket-Turlar/Uzakdogu-Turlari adresinde yer alıyor.

adminadmin