Güncel
Giriş Tarihi : 25-05-2014 17:04   Güncelleme : 25-05-2014 17:04

HİZMET-İŞ SENDİKASINDAN ÜYELERİNE CÜZDAN HEDİYESİ

Hizmet-İş Sendikası Samsun İl Başkanlığı; Asarcık, Canik, Atakum, Tekkeköy ve İlkadım Belediyelerinde çalışmakta olan üyelerine promosyon olarak birer adet bay-bayan cüzdanı hediye etti.

HİZMET-İŞ SENDİKASINDAN ÜYELERİNE CÜZDAN HEDİYESİ
Hediye dağıtımını bizzat gerçekleştiren İl Başkanı Ziya UZUN “ Sendikacılık anlayışımızın temelinde işçimizden aldığımız aidatın yine işçimizin sanatsal-sosyal-kültürel ve ekonomik olarak gelişimine aktarılması bulunmaktadır. Bu nedenle sendikamızı diğer sendikalardan ayıran en önemli farkımız ücret sendikacılığının dışında sosyal sendikacılık yönümüzün bulunmasıdır. Tüm üyelerimizi sağlık sigortası kapsamında sigortalatmamız, üyelerimizin üniversitede okuyan çocuklarına başarı kriterlerine göre eğitim yardımları- burs yardımları yapmamız, her yıl üyelerimize promosyon dağıtmamız, işçilerimizin düğünlerinde cenazelerinde hastane işlerinde resmi kurum kuruluşlarında ki işlerinde yanlarında ve yardımcı olmamız, işçimizin toplu iş sözleşmesinden toplu iş sözleşmesine değil her daim yanında olmamız sendikal anlayışımızın göstergesi olmaktadır.

Üyemize ve üyemizin eşine olmak üzere iki adet olarak dağıttığımız cüzdanları tüm üyelerimizin güzel günlerde kullanmasını diliyor, gerçekleştireceğimiz sözleşmelerle bu büyük güçlü ailenin birer ferdi olma mutluluğunu onlara yaşatacağımıza dair söz veriyoruz. Bu vesile ile Samsun’daki tüm işçi kardeşlerimizi sendikamız çatısı altında birleşmeye davet ediyorum.” Dedi.
 
adminadmin