Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 08-10-2017 12:08   Güncelleme : 10-10-2017 09:32

İftiracı Ve Korkaksın Ahmet Hakan

Sevgili okurlarım; Ahmet Hakan bazı yazılarında Üstat Kadir Mısıroğlu’na fesli deli diye iftira atarak hitap etmektedir.

İftiracı Ve Korkaksın Ahmet Hakan

En son bu iftirayı atan Yılmaz Özdil’di. Özdil’e Üstat Kadir Mısıroğlu’ndan cevap şöyle oldu. ‘’İspatlamazsan Şerefsizsin!’’ güzel ancak Özdil iftiracısına az bir cevap olmuş.

Bu ve bunun gibi yazarlar Kadir Mısıroğlu’na ‘’anti Kemalist’’ olduğu için saldırmaktadırlar. Peki Ahmet Hakan’ın çalıştığı Doğan yayın grubu ne yaptı biliyor musunuz? Mustafa Kemal Paşa’nın manevi kızı Afet İnan’ı haber sitelerinde Mustafa Kemal’in aşkları arasında gösterdi.

Yazar Süleyman Yeşilyurt’un da tutuklanmasına sebep olan Afet İnan, Mustafa Kemal’in nikâhsız eşiydi sözleri üzerine soruşturma başlatılmış ve Süleyman Yeşilyurt tutuklanmıştı. Bunun üzerine CNN Türk kendi haber sitesini sansürlemiş ve Mustafa Kemal’in aşkları başlıklı haberinden yukarıda ki resimden de belli olacağı üzere Afet İnan’ın ismini silmiştir.

Bu rezilliği bilen sözüm ona Kemalist Ahmet Hakan ne çalıştığı yayın grubu adına özür dilemiş ne de bu rezilliği eleştirmiştir!

Madem o kadar erkeksin, madem o kadar mertsin, madem o kadar duyarlısın, madem o kadar Kemalist’sin çık ve adam gibi kendi çalıştığın yayın grubunu da eleştiren bir yazı yaz.

Üstat Kadir Mısıroğlu’na deli diyorsun. Kişi iddiasını ispatlamakla mükelleftir. Eğer bunu ispatlayamazsan iftiracısın, korkaksın ve sözünün eri değilmişsin anlamına gelir. Korkak olmasaydın Kadir Mısıroğlu’nun Twittir hesabını engellemez, attığın iftiralara cevap vermesine izin verirdin.

Ahmet Hakan öyle ona yavşak, buna fesli deli ve anti Kemalistlere laf yetiştirmekle olmaz bu işler. 

Recep YAZGANRecep YAZGAN