Samsun Haber
Giriş Tarihi : 15-01-2018 13:15   Güncelleme : 15-01-2018 13:15

İlkadım’da Bir Melek Hoşgeldin Bebek Projesi

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde yeni doğum yapmış anne ve bebeklerini ziyaret ederek ilk hediyelerini verdi.

İlkadım’da Bir Melek Hoşgeldin Bebek Projesi

İlkadım Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünce bir süre önce başlatılan “İlkadım’a Bir Melek Hoş Geldin Bebek” projesi kapsamında İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde yeni doğum yapmış anne ve bebeklerini ziyaret etti. Eşi Hatice Tok ile annelere çiçek hediye eden Tok, yeni doğan bebeklerin de ilk hediyelerini verdi. Hastane yönetimi ve hemşireler eşliğinde gerçekleştirilen ziyarette Başkan Tok’u karşılarında gören çiçeği burnunda anneler ilk hediyelerini İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’tan almaktan duydukları mutluluğu dile getirdiler.

“SOSYAL BELEDİYECİLİK BİZİ AİLE YAPIYOR”

Ziyaret esnasında aileler ile de sohbet eden Tok çifti, bebekleri severek dua ettiler.

Böyle mutlu bir anda İlkadımlılarla bir arada olmanın önemini ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok; “Sosyal Belediyecilik anlayışıyla vatandaşlarımızın doğumlarından ölümlerine kadar hayatlarının her anında beraber gülüp beraber ağlayan büyük bir aile olduk. Yaptığımız tüm hizmetlerin ötesinde dertlerimizi ve sevinçlerimizi paylaşmanın mutluluğu her şeyin üzerinde bir sevinç yaşatıyor. Bizi büyük bir aile yapan Sosyal Belediyecilik projelerimizle hemşehrilerimizi kucaklamaya devam edeceğiz” dedi.

“MUTLULUKLARIMIZ PAYLAŞTIKÇA ARTIYOR”

“Bu projede de kuşkusuz hepimizin hayatının en güzel anları olan meleklerimizin dünyaya gelişinin sevincini paylaşıyoruz” diyen Başkan Tok, “Bizler düşündük ki İlkadım’ın en yeni üyelerinin ilk hediyesi biz vermeliyiz. Bu vesile ile hem anne ve babaları tebrik etme şansı buluyoruz hem de mutlu anlarına ortak oluyoruz. Belediye çalışanlarımız aralıksız ilçemiz sınırlarındaki tüm hastanelerde anne ve bebeklerine hediyelerini sunmaya devam edecekler. Bu güzel projede emeği olan tüm çalışanlarımıza teşekkür ederken yeni doğan yavrularımızın vatanına ve milletine faydalı bireyler olmasını temenni ederim” diye konuştu.

adminadmin