Samsun Haber
Giriş Tarihi : 07-04-2017 12:08   Güncelleme : 07-04-2017 12:08

İlkadım’da 'Evet' Sesleri Yankılandı

İlkadım Belediyesi Başkanı Erdoğan Tok, Hastanebaşı Mahallesi muhtarlığı önünde yapılan mitinge yoğun katılım sağlayan mahalle sakinlerine teşekkür ederek, "İlkadım'da sandıklar patlayacak. Evet mührü ile inşallah, Türkiye olarak yeniden dirilerek yükselişe geçeceğiz." diye konuştu.

 İlkadım’da 'Evet' Sesleri Yankılandı

Hastanebaşı Mahallesinde yapılan miting,  gövde gösterisine dönüştü.

Türkiye'nin geleceğini ilgilendiren 16 Nisan referandumu için sayılı günler kaldı.  10 gün sonra yapılacak olan halk oylamasıyla Türkiye geleceği için önemli bir karar verecek. 

Hastanebaşı Mahallesi'nde referandum öncesi muhtarlık binası önünde yapılan miting, büyük yankı uyandırdı.   Bayanların ve gençlerin yoğun ilgi gösterdiği, 7'den 70'e her yaştan insanın caddeyi doldurduğu coşku ve heyecan dolu geçen mitingde 'evet' sesleri yankılandı.

MEŞALELİ KARŞILAMA

Miting alanına yürüyerek geçen Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç,  AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Demircan,  İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok,  AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Adnan Varol vatandaşlar ve partililer tarafından meşalelerle karşılandı.

"İLKADIM'DA 16 NİSAN'DA SANDIKLAR PATLAYACAK"

16 Nisan'da referandumunda İlkadım'da sandıkların patlayacağını söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok,  " Hastanebaşı Mahallesi her zaman bizi bağrına bastı. Türkiye'nin geleceğini ilgilendiren halk oylamasında İlkadım kararını vermiş. Bu coşku dolu miting gösteriyor ki, sandıklar 16 Nisan'da patlayacak. Evet mührü ile inşallah yeniden dirilerek yükselişe geçeceğiz." dedi.

"16 NİSAN TÜRKİYE İÇİN DÖNÜM NOKTASIDIR"

Referandum'un Türkiye için dönüm noktası olduğunu belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok;  “16 Nisan günü gerçekleşecek olan referandum da ülkemiz büyük bir sınav verecek. Ülkemizin geleceğini ve büyümesini isteyen halkımızın, oylarını evet yönünde kullanacaklarına eminim. O yüzden 16 Nisan, ülkemiz için bir milat olacak. Darbecilerin ülkemize verdiği zararlar ortadadır. Bizim daha hızlı kalkınmamız, omzumuzda ki yüklerden kurtulmamız ve daha hızlı koşmamız için hükümet sistemindeki değişiklik sistemine evet demeliyiz” diye konuştu.

adminadmin