Samsun Haber
Giriş Tarihi : 24-06-2017 08:41   Güncelleme : 24-06-2017 08:41

İshak Taşçı Ve Muharrem Göksel Hayır Çarşısı’nda Konuştular

Atakum Belediyesi ile Atakum Belediyesi Özgecan Kadın Koordinasyon ve Sosyal Hizmetler Merkezi tarafından ortaklaşa sürdürülen kampanya kapsamında düzenlenen ‘ Hayır Çarşısı’nın açılışı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel ve Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’nın katılımıyla gerçekleşti.

İshak Taşçı Ve Muharrem Göksel Hayır Çarşısı’nda Konuştular

Yetkililer 2 bin çocuğun bayramlıkla sevindirildiğini belirtti. Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı şöyle dedi:

" Hoşgeldiniz. Değerli misafirler; ikincisini düzenlemiş olduğumuz " Her Çocuk Bayramlık İster " Kampanyası doğrultusunda Hayır Çarşısı' nı açmış bulunuyoruz. Atakum Belediyesi olarak hayırsever vatandaşlarımızın da işbirliğiyle, ihtiyaç sahibi yavrularımızın, sevgili çocuklarımızın bayrama en güzel şekilde girmesine vesile olması doğrultusunda düzenlemiş bulunmaktayız.

Şimdiden hepinizin bayramı kutlu olsun. Allah hayırlı, uğurlu etsin diyorum. "

Ardından konuşan Samsun Ak Parti İl Başkanı Muharrem Göksel ise şöyle dedi:

" Hoşgeldiniz, sefa geldiniz. Değerli kardeşlerim, bizim partimizin seçim sonrası biliyorsunuz halkla beraber birlikteliğimiz, birlik duygumuz var. Onun için bu tür organizasyonlarda el-ele verip birlik, beraberlik içerisinde mutlu günlere ulaşmak için her şeyi yapıyoruz.

Ak Parti Belediyeciliği özellikle halkın içinden gelen insanların; halkla beraber yürüyüşünün simgesidir. Bu yüzden dolayı, bu tür organizasyonları yapan belediye başkanlarımıza ve özellikle İshak beye çok teşekkür ediyoruz.

Burada sizinle beraber olmak ve bu tür organizasyonları yapmak tabi ki Ak Parti İl Başkanı olarak beni de çok mutlu ediyor. Özellikle şunu belirtmek istiyorum; Ramazan' da herkes ibadetini yaptı. İbadetlerimizi yaptık. Allah inşallah ibadetlerimizi kabul eder.

Hepinizin mutlu, huzurlu ve rahatlık içinde bayram geçirmenizi yüce Allah'tan diliyorum. "

Oktay ZERRİN- Samsun

Haberin videosu:  https://www.facebook.com/oktay.zerrin.3/videos/vb.100011905597559/268644546875730/?type=2&theater

adminadmin