Samsun Haber
Giriş Tarihi : 22-10-2016 11:08   Güncelleme : 22-10-2016 11:08

İstanbul’da Gençlik Spor Rüzgarı

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Geleneksel Samsun Tanıtım Günleri’nde kurduğu stant ile fuar alanına damga vurdu. Hazırlanan dev ekranda bakanlık faaliyetleri ziyaretçilere izletilirken, 15 Temmuz Şehitleri için hazırlanan video da büyük beğeni topladı

İstanbul’da Gençlik Spor Rüzgarı

Samsun Dernekler Federasyonu (SADEF) tarafından bu yıl 9’uncusu düzenlenen ve 3 gün sürecek olan ‘Geleneksel Samsun Tanıtım Günleri’ devam ediyor. İstanbul Maltepe Miting Alanı’nda gerçekleşen etkinliğin ilk gününde, fuarın en çok dikkat çeken standı olan Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü standını gezen Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, hazırlanan güzel ortamdan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Samsun’un önümüzdeki yıl çok büyük bir organizasyona ev sahipliği yapacağını ifade eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt, şöyle konuştu:

“Dünyanın en büyük 3’üncü spor organizasyonu olan 23’üncü İşitme Engeliler 2017 Yaz Oyunları (Deaflympics) şehrimizde gerçekleşecek. Biz de SADEF tarafından gerçekleştirilen 9’uncu Geleneksel Samsun Tanıtım Günleri’nde Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç önderliğinde kurumumuzu ve yapılacak olan yaz oyunlarını en iyi şekilde tanıtmaya gayret gösterdik. Standımızda görevli personellerimiz tarafından fuarı ziyaret eden Samsunlu hemşehrilerimize yaz oyunları hakkında bilgiler verip, onlara çeşitli hediyeler takdim ettik. Ayrıca kurmuş olduğumuz dev ekranda Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç himayelerinde Samsun’da gerçekleştirdiğimiz uluslararası sportif organizasyonların ve tesislerimizin de tanıtımını yaptık. Bunların yanı sıra 15 Temmuz gecesi yaşanan hain darbe girişimine müdahale etmek isterken şehit düşen vatandaşlarımız için de ‘Şehitler Köşesi’ adı altında bir bölüm oluşturarak hem o geceyi, hem de şehitlerimizi unutturmamayı amaçladık.”

adminadmin