Samsun Haber
Giriş Tarihi : 08-02-2019 11:30   Güncelleme : 08-02-2019 11:30

İYİ Parti Samsun İl Başkanı Recep Güleroğlu: Erhan Usta projedir!

İYİ Parti Samsun İl Başkanı Recep Güleroğlu: Erhan Usta projedir!

İYİ Parti Samsun İl Başkanı Recep Güleroğlu, Bağımsız Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Erhan Usta’nın ‘proje’ olduğunu kaydetti.

İYİ Parti Samsun İl Başkanı Recep Güleroğlu, Samsun Canlı Haber TV’nin konuğu oldu. Başkan Güleroğlu, Erhan Usta ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

“Başkanlık için aday olmadı”

Bağımsız Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adaylığını açıklayan Samsun Milletvekili Erhan Usta’nın başkanlıkla ilgili bir düşüncesinin olmadığını vurgulayan İYİ Parti Samsun İl Başkanı Recep Güleroğlu, “Kendisiyle partimizin adaylığı noktasında görüşmelerimiz oldu. El sıkışma noktasında da mesafe kat ettiklerini biliyorum. Her ne olduysa sonradan vazgeçildi. Partisinden ihraç edilmiş insanın takdirine saygı duymak gerekir.

Sonradan yaşanan hadiseler saygımızı biraz törpüledi. Şahsından karakterinden bağımsız olarak, serbest iradesiyle büyükşehir belediye başkan adayı olduğuna inanmıyorum. Erhan bey büyükşehir belediye başkanı olmak isteseydi, CHP ve İYİ Parti’nin taban oylarıyla yarışa başlayacak, bağımsız iken almak istediği oyları da koysaydı zaten Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı olacaktı.

Birilerinin belediye başkanı olma ihtimalini düşürmek üzere kurgulanmış, kim tarafından kurgulandığını bilemem ama proje olduğunu düşünüyorum. Erhan bey büyükşehir belediye başkanı seçilmek için aday olmadı. Hayati Tekin’in aday olmasını engellemek üzere aday olduğunu düşünüyorum” dedi.

Kaynak: Analiz gazete

adminadmin