Güncel
Giriş Tarihi : 29-09-2020 15:19   Güncelleme : 27-11-2020 15:22

Twitter hesap silme linki

Twitter'dan sıkıldıysanız veya platform sizin için artık eğlenceli değilse Twitter hesabını silmek isteyebilirsiniz.

Twitter hesap silme linki

Dünya genelinde en çok kullanılan sosyal medya uygulamalarından Twitter zaman zaman yararlı hatta eğlencelidir. Sosyal platforma her gün binlerce yeni kullanıcı kayıt oluyor. Tabii ki bu durum her zaman aynı olmayabilir. Twitter’a kayıt olanların yanında Twitter hesabını tamamen kapatmak isteyen kullanıcılarda var.

Twitter'dan sıkıldıysanız veya platform sizin için artık eğlenceli değilse Twitter hesabını silmek isteyebilirsiniz. Twitter'dan sıkılan veya farklı sebepler yüzünden birçok kullanıcı Twitter hesap kapatma ve Twitter hesap dondurma işlemi yapmakta.

Twitter hesabını kalıcı olarak silmek bazı durumlarda can sıkıcı bir hal alabilir. Twitter hesabınızı kalıcı olarak silmek istiyorsanız Twitter hesap silme linki ile basitçe bu işlemi yapabilirsiniz.

Sözü daha fazla uzatmadan mobil platformlarda ve masaüstü bilgisayarlarda Twitter hesap silme adımlarını detaylı olarak anlatalım.

Twitter hesap silme adımlarını uygulamadan önce bilmeniz gerekenler;

Twitter hesabınız bir kere silindiğinde bütün bilgileriniz sonsuza kadar ortadan kaybolur. Bunun anlamı şu; şimdiye kadar attığınız bütün tweetler, takipçileriniz, favorileriniz ve dahası erişilemez hale gelir. Ayrıca eski hesap adınızı başkası kullanarak yeni hesap açabilir. Bu yüzden eğer şu anki kullanıcı adınız ya da e-posta adresinden memnun değilseniz, hesabı kapatmak yerine doğrudan ayarlar sekmesine girip değişiklik yapmayı deneyin. Bu tip sorunlar için Twitter hesap silme işlemine gerek yok.

Yanlışlıkla Twitter hesabınızı sildiyseniz endişelenmenize gerek yok! Twitter hesabının kalıcı olarak silinmesi için, işlemin ardından tam 30 gün geçmeli. Silinmesi için yanlışlıkla onay verdiğiniz hesabınıza 30 gün içinde giriş yaparsanız hesap silme işlemi iptal olur. Ancak, Twitter hesap silme işlemi yaptıktan sonra 30 günden fazla zaman geçtiyse hesabınızı geri alamazsınız. Bu 30 günlük süre hesabınızı tekrar aktif etmek için çok önemlidir.

Masaüstü bilgisayarda Twitter hesap silme nasıl yapılır?

  1. Öncelikle Twitter web sitesine kullanıcı adı ve parolanızla giriş yapmalısınız.
  2. Profilinize girdikten sonra sağ üst köşede profil simgesinin altında açılır menüden ayarlar ve gizlilik bölümüne tıklayın.
  3. Bu bölümde Hesap sekmesi hesabımı devre dışı bırak kısmına tıklayın.
  4. Twitter hesabını devre dışı bırakma hakkındaki açıklamaları okuyup kullanıcı adını devre dışı bırak bölümüne tıklayın.
  5. Şimdi Twitter hesabını silmek için şifrenizi girmeniz ve onay vermeniz gerekecek. Buraya şifrenizi girip hesabı devre dışı bırak butonuna tıklayın.

Yukarıdaki 5 maddeyi sırasıyla gerçekleştirdiğinizde masaüstü bilgisayarda Twitter hesap kapatma işlemini tamamlamış olacaksınız.

Twitter hesap silme linki

Anlatılan 5 maddeyi uygulamadan Twitter hesabını kalıcı olarak silmek için Twitter hesap silme linki kullanılabilir. Twitter hesap kapatma linki Twitter hesabınızı kalıcı olarak silmenin kestirme yoludur.

Twitter hesap silme mobil platformlarda nasıl yapılır? (telefondan Twitter hesabı kapatma)

Android veya iOS cihazınızdan Twitter hesap kapatma işlemini birkaç tıklama ile gerçekleştirebilirsiniz. Twitter hesap silme mobil platformlarda biraz daha farklıdır. Twitter hesabını kalıcı olarak silmek için öncelikle masaüstü sürüme ulaşacağız.

  1. Akıllı telefonunuzdan Twitter web sitesine giriyoruz.
  2. Twitter ana sayfada tarayıcı seçeneklerinden masaüstü sitesi iste butonuna tıklıyoruz.
  3. Butona tıklandığında Twitter hesap silme mobil işlemini Twitter'ın masaüstü sürümünden yapmış olacağız.

Yukarıdaki 3 adımı gerçekleştirdiğiniz zaman Twitter masaüstü sürüme geçmiş olacaksınız.

Twitter masaüstü sürüme geçtiğinizde yazımızın başlarında anlatılan “Masaüstü bilgisayarda Twitter hesap silme” adımlarını uygulayınız.

Bu adımları uygulamadan twitter hesabını silmek için yukarıda verdiğimiz Twitter hesap silme linki işinize yarayabilir.

Mobil cihazınızdan masaüstü sürüme geçtiğinizde Twitter hesap silme linkine tıklayın. Twitter hesap kapatma linki sizi doğrudan hesabınızı devre dışı bırakacağınız sayfaya yönlendirecektir. Bu bölümde Twitter silme işlemi için sadece onay vermeniz ve şifrenizi girmeniz yeterli olacaktır.

Twitter hesabını kalıcı olarak silmek ne kadar sürer?

Twitter hesabını kalıcı olarak silmek 30 gün sürüyor. Hatalı işlemlerin önüne geçebilmek için Twitter bu tarz bir önlem almış. Twitter hesabınızı kalıcı olarak silme işlemini yaptığınızda 30 günlük bir bekleme süresi var.

Önemli: Twitter hesabını kalıcı olarak silme işlemini başlattıktan ve onay verdikten sonra hesabınıza tekrar giriş yapmamalısınız! Kullanıcı adınız ve şifrenizle hesabınıza girdiğinizde Twitter hesap silme işlemi tamamen iptal olur. Bu süre içerisinde oturum açarsanız hesabınızı silmek için aynı adımları tekrarlamanız gerekecektir.

Twitter hesap silme adımlarını sırasıyla tamamladıktan sonra yapmanız gereken tek şey beklemek.

adminadmin