Gündem
Giriş Tarihi : 11-06-2017 15:21   Güncelleme : 11-06-2017 15:21

Metro Turizm’in aşağılık Otobüsü Şoförü

Tuvalet İçin Dururum, Namaz İçin Durmam

Metro Turizm’in aşağılık Otobüsü Şoförü

Metro Turizm’e ait otobüs yolcusu bir bayan, namaz kılmak için şoförden izin istedi. Şoför, namaz için otobüs durmaz, sadece tuvalet için durur. Git o videoyu nerede yayınlarsan yayınla benim adım Ali Demirkapı’ diyerek yolcunun üzerine yürüdü.

TUVALET İÇİN DURURUM, NAMAZ İÇİN DURAMAM

Metro Turizm’e ait otobüste seyahat eden ismi öğrenilemeyen bir bayan, namaz kılmak için otobüs şoföründen izin istedi. 08.06.2017 Perşembe günü saat 14:30’dan akşam 17:00’ye kadar şoförle mücadele ettiğini belirten bayan; ‘ Yaklaşık 2 buçuk saattir namaz kılmak için otobüsün durmasını istedim. Bana otobüsün namaz için duramayacağını sadece tuvalet ihtiyacınız varsa duracaklarını söyledi. Bunların gözünde namazın tuvalet kadar değeri yok.’ Dedi.

http://

LA GİT YAYINLA!

O anları cep telefonu kamerasıyla kaydeden bayan yolcu, ’Bunuda yayınlayacağım. Namaz için bilerek durmadın tuvalet için durdun. Tuvalet için durun desem duracaktın. Namaz için durmadın. Sizin gözünüzde namazın tuvalet kadar değeri yok mu?’ demesinin üzerine adının Ali Demirkapı olduğunu söyleyen otobüs şoförü; ‘ Gidin şikayet edin bizi. Yav git istediğin yere videoyu yayınla. Benim ismim Ali Demirkapı. Git. La git ya’ dedi.

ÇOK SAYIDA TEPKİ GELDİ

Videonun sosyal medyada paylaşılmasının üzerine firma yetkililerine çok sayıda tepki geldi. Vatandaşlar yorumlarda Metro Turizm’i eleştiri yağmuruna tutarken kısa bir mola vermeyen şoföre de ağır tepkilerde bulundu.

Kaynak: Gerçek Taraf

Recep YAZGANRecep YAZGAN