Güncel
Giriş Tarihi : 15-11-2013 12:05   Güncelleme : 15-11-2013 12:05

MUSTAFA TOPAL’DAN KADINLARA POZİTİF AYRIMCILIK

AK Parti İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Topal Samsun İş Kadınları Derneği – SAMİKAD’ı ziyaret ederek Başkan Münevver Uğurlu ile bir süre sohbet etti.

MUSTAFA TOPAL’DAN KADINLARA POZİTİF AYRIMCILIK
Topal burada yaptığı konuşmada İlkadım’da kadın girişimciliğin geliştirilmesi ve yaygınlaştırılmasına yönelik çalışmalarda SAMİKAD gibi derneklerin görüşlerinin kendileri için önemli olduğunu belirterek, SAMİKAD’ın kadın girişimcilik kültürünün geliştirilmesi adına yaptığı çalışmalara belediye olarak her zaman destek olacaklarını belirtti.

Topal, SAMİKAD’ın faaliyetlerinin yaygınlaştırılması için ortak projelere imza atacaklarını ve kadınların meslek sahibi olmalarına büyük önem vereceklerini kaydetti.

YURT DIŞINDA PAZAR ARAYACAĞIZ

SAMİKAD ve diğer kadın birlikteliklerinin kadınlara yönelik çalışmalarını destekemek amacıyla ortaklaşa eğitim seminerleri gibi çalışmalarda belediye olarak her türlü desteği sağlayacaklarını da sözlerine ekleyen AK Parti İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Topal, hanımların ortaya koydukları projeleri, ürünleri ve faaliyetleri genişletebilmek amacıyla, yurt dışında Pazar aramak da dahil her türlü iletişimin içine gireceklerini vurguladı.

Belediye olarak kadınların sosyal ve ekonomik problemlerini çözebilmeleri için onlara yönelik pozitif ayrımcılık yapacaklarını ve kadınları her alanda destekleyici çalışmaları başlatacaklarını da kaydetti. 
adminadmin