Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 11-08-2020 12:27   Güncelleme : 11-08-2020 12:27

Polis Şefi Hayra Mani Oldu!

Polis Şefi Hayra Mani Oldu!

7 Ağustos Cuma günü Diyarbakır Ulu Camide namaz sonrası İstanbul sözleşmesi konusunda açıklayıcı bilgi içeren; bu sözleşmenin sıkıntılı maddeleri nelerdir? ülkemizde ve dünyada buna karşı kim ne diyor? gibi soruların cevaplarını içeren ve aile yapımızın muhafazası için dua bulunduran bir broşür Türkiye Aile Meclisi adına vatandaşlara dağıtmak istedik.

Bir az erken yola çıkıp yol güzergahında bazı esnaflara da dağıta dağıta camiye gittim. Caminin rehberlik personeline  bildiri dağıtmak istediğimi söyledim, beni görevli polise yönlendirdi, bu ara vakit müsait olunca Caminin Başimamı Dr.Osman Yağmur hocamıza da bir broşür verip namaz sonrası dağıtmak istediğimizi söyledim, onun doktora alanı hadis olunca bir az da hadis üzerinde serbest sohbet ettik, Medrese ve İlahiyat hakkında kısmi bir değerlendirmede bulunduk, derken ezan vakti geldi.

Namaz öncesi görevli polise anlattım durumu, telefonumu aldı, asayiş polisine söylerim dedi. Ben de kendimden emin bir şekilde, herhalde buna engel olacak değil diye huzuru kalp ile namaza gittim.

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Recep YAZGANRecep YAZGAN