Güncel
Giriş Tarihi : 11-03-2020 17:28   Güncelleme : 11-03-2020 17:37

Samsun Ak Parti'de Karışık İşler!

AK Parti Samsun İl Başkan adayı Murat Çelik, parti içerisindeki bazı avukatların parti kimliğini kullanarak haksız gelir ve kazanç elde ettiklerini iddia etti. Çelik, il başkanı olması durumunda bu ilişkilere son vereceğini söyledi.

Samsun Ak Parti'de Karışık İşler!

AK Parti Samsun İl Kongresi’nde başkanlık görevine adaylığını açıklayan AK Parti Samsun eski İl Yönetim Kurulu üyesi ve eski milletvekili aday adayı olan Murat Çelik, dikkat çekici bir açıklamada bulundu. Parti içerisindeki avukatlara vurgu yapan Murat Çelik, kongrede yapılacak seçimlerde il başkanlığı görevinin kendisine verilmesi durumunda iddia ettiği parti içerisindeki kirli ilişkilere son vereceğini söyledi.

 

AK PARTİ PARTİ’NİN KİMLİĞİ KULLANILIYOR

AK Parti Samsun İl Başkan adaylığına hazırlanan Murat Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; parti içerisindeki avukatların AK Parti’nin kimliğini kullanarak haksız gelir ve kazanç elde ettiklerini söyledi. Çelik, il başkanı olması durumunda bu ilişkilere son vereceğini ifade etti.

 

AVUKATLARA KİRLİ İLİŞKİ VURGUSU YAPTI

Murat Çelik, yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi; AK Parti Samsun İl Başkanı olmam durumunda; AK Parti’yi ve bu kutsal davayı kullanarak, kamu kurum ve kuruluşlarında danışman, vekil, vekalet vs. adları altında haksız gelir ve kazanç elde eden avukat arkadaşlarımızın ilişkilerine son vereceğim” dedi.

 

İLÇE KONGRELERİ TEMMUZDA BİTECEK

Diğer yandan AK Parti Samsun İl Başkanlığı, kentte ilçe kongrelerini sürdürüyor. İl başkanlığı mart ayı içerisinde iki ilçe kongresini gerçekleştirecek. 21 Mart'ta 19 Mayıs, 22 Mart'ta Çarşamba ilçe kongreleri yapılacak. İlçe kongre süreçleri temmuz ayına kadar devam sürecek.

 

İL KONGRESİ AĞUSTOS AYINDA

Diğer yandan edinilen bilgilere göre; AK Parti Samsun İl Kongresi ise 2020 yılının ağustos ayının üçüncü pazar günü gerçekleştirilmesi planlanıyor.

kaynak:gerçektaraf

Recep YAZGANRecep YAZGAN