Samsun Haber
Giriş Tarihi : 20-03-2018 14:10   Güncelleme : 20-03-2018 14:10

Samsun Balkan Türkleri Derneği’nden İlk Ziyaret Başkan Togar’a

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, sivil toplum kuruluşlarının (STK’ların) şehirlerin, bölgelerin ve ülkelerin kalkınmasında büyük rol aldığını söyledi.

Samsun Balkan Türkleri Derneği’nden İlk Ziyaret Başkan Togar’a

Samsun Balkan Türkleri Derneği’nden ilk ziyaret başkan Togar’a

Olağan genel kurulunu tamamlayan Samsun Balkan Türkleri Derneği yeni başkanı Uğur Burak Özata, önceki dönem dernek başkanı Cihat Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar’ı makamında ziyaret ettiler. Togar’ı makamında ziyaret eden Samsun Balkan Türkleri Derneği Başkanı Uğur Burak Özata ve yönetim kurulu üyeleri olağan genel kurulun ardından ilk resmi ziyaretlerini başkan Togar’a gerçekleştirerek derneğin işleyişi ve faaliyetleri hakkında bilgiler aktardılar.

Sivil Toplum Kuruluşlarıyla omuz omuzayız
Sivil toplum kuruluşlarının ulusal ve uluslar arası kültürel ve sosyal birçok alanda yürütmüş olduğu faaliyetleri önemsediklerini belirten Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, “Sivil Toplum Kuruluşlarımız birçok alanda birlikte hareket ederek ülke gündemine dair belirgin kararlara yön vermektedirler. Yine yapmış oldukları faaliyetlerle üyeleri arasında yardımlaşma, kaynaşma ve dayanışmanın dışında kültürel çalışmalarla kültürlerini yaşatmak ve gelecek nesillerine aktarma gayesi içindedirler. Samsun Balkan Türkleri Derneği otuz yıllık köklü geçmişiyle kendi kültürünü yaşatmak ve üyeleri arasındaki iletişimi sağlamak maksadıyla kurulmuş bir dernek olarak güzel çalışmalar yürütmektedir. Bizlerde her derneğin faaliyetlerine etkinliklerine elimizden geldiğince destek sağlamaya çalışıyoruz. Samsun Balkan Türkleri Derneğinin önümüzdeki günlerde gerçekleştirmeyi planladığı çalışmalar ve projeler gerçekten çok etkileyici ve uluslararası alanda. Bizlerde yapacakları çalışmaları yürütecekleri projeleri desteklemeye hazırız. Nazik ziyaretlerinden dolayı dernek Başkanı Uğur Burak Özata ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.

adminadmin