Samsun Haber
Giriş Tarihi : 23-07-2019 09:25   Güncelleme : 23-07-2019 09:25

Samsun Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanı Fatih Karaçor Samsunum1 Mağduru Öztürk Samuk’tan özür diledi!

Samsun Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanı Fatih Karaçor, Samsun Büyükşehir Belediyesinin Samsunum 1 gemisinin müdürü İlker Baturoğlu tarafından hakaret edilen işadamı Öztürk Samuk ve eşinden özür diledi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanı Fatih Karaçor Samsunum1 Mağduru Öztürk Samuk’tan özür diledi!

Samsun’un sayılı işadamlarından Öztürk Samuk ve Eşi, sosyal medya hesaplarından, “ Samsunum 1 gemisinin vasıfsız müdürü İlker Baturoğlu, bir bayanın şikayet belirtirken, geminin içinde kapalı mekanda sigara yakıp bayana üfleyerek, “sen git evinde otur, git bildiğin yere şikayet et” demenin hesabını amirlerin sormadığı için iyice terbiyesizleşmişsin… Ahlaksız… Sende kabahat yok. Senin gibi vasıfsız, sıfır birini oraya müdür yapan utansın” şeklinde bir paylaşım yapmıştı.

Haberimizin ardından Öztürk Samuk’a ulaşan Samsun Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanı Fatih Karaçor, Samuk’a konuyu yakından takip ettiğini, ilgili müdür hakkında gerekli işlemleri yapacaklarını belirterek özür diledi.

Öztürk Samuk bilindiği gibi eski AK Parti yönetim kurulu üyesi ve Canik Belediyesi Meşe Tesisleri işletmeciliğini yapıyor.

adminadmin