Güncel
Giriş Tarihi : 18-06-2017 15:09   Güncelleme : 18-06-2017 15:09

Samsun İ.H.L Mezunları İftarda Buluştu

1984-85 Samsun İmam Hatip Lisesi Mezunları Samsun Anadolu İ. H. L de gerçekleştirdikleri iftar programında bir araya geldi.

Samsun İ.H.L Mezunları İftarda Buluştu

Samsun Anadolu İ. H. L'nin bahçesinde gerçekleşen iftar yemeğinden sonra eski öğretmenleriyle birlikte sınıflara çıkan mezunlar eski günleri yad etti.

Sınıfta adeta 32 yıl öncesine giden mezunlar birbirleriyle buluşup kaynaşmanın ve o yılları yeniden hatırlamanın mutluluğunu yaşadılar.

Daha sonra bugüne kadar vefat eden mezun arkadaşları için okudukları hatmin duasını da yine birlikte yaptılar.

Mezunların iftar programına eski öğretmenlerden Mehmet Aslan, Bekir Çam, Yusuf Akan Mehmet Coşar Mehmet Gültekin'de katıldı.

Programa 1984-85 Samsun İmam Hatip Lisesi Mezunlarından olan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Sağlık İl Müdürü Yusuf Güney, Araştırma Hastanesi Başhekimi Fatih Özkan, OMÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mahmut Aydın. BEM BİR SEN Samsun Şube Başkanı Nurettin Sever, Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven, Samsun İmam Hatip lisesi Mezunları Derneği Başkanı İrfan Yetik ve çok sayıda mezun davetli katıldı.

Unutulmaz gecelerden birini yaşadıklarını söyleyen mezunlar "Hayatta olan öğretmenlerimizle sınıfta bir araya geldik. Kah duygulandık,kah neşelenip eski günleri yad ettik. Çok mutlu olduk. Adeta 32 yıl evvelini yeniden yaşadık" dediler.

Oktay ZERRİN- Samsun

Recep YAZGANRecep YAZGAN