Gündem
Giriş Tarihi : 23-03-2018 17:23   Güncelleme : 23-03-2018 17:23

Samsun’da yarın Tramvaylar Ücretsiz Olacak mı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yarın Tekkeköy’de gerçekleştireceği miting öncesinde Tramvayları ücretsiz yapıp yapmayacağı merak ediliyor.

Samsun’da yarın Tramvaylar Ücretsiz Olacak mı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın AK Parti Samsun 6. Olağan Kongresi öncesinde Tekkeköy’de bulunan Yaşar Doğu Spor Salonu’nun önünde toplanan kalabalığa bir konuşma yapacak.

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin iştiraki olan SAMULAŞ’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı dinlemeye gidecek olan Samsunlulara ücretsiz tramvay hizmeti vermesi beklenirken, Samsun Büyükşehir Belediyesi’nden henüz bu yönde bir açıklama yapılmadı.

Denilebilir ki, “AK Parti’nin kongresi olduğu için partiler arası tarafsızlık gereği tramvaylılarda ücretsiz taşımayı  doğru bulmuyoruz” Ancak AK Parti Genel Başkanının aynı zamanda Türkiye Cumhuriyeti’nin Cumhurbaşkanı olduğu ve AK Parti’nin Samsun’daki oyunun yüzde 67.5 olduğu göz önüne alındığında Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman’ın Samsunlulara jest olarak tramvayları ücretsiz olması için girişimde bulunması bekleniyor.

adminadmin