Samsun Haber
Giriş Tarihi : 04-01-2018 10:54   Güncelleme : 04-01-2018 10:54

Samsunspor eski Başkanı Kazım Yılmaz’dan Bomba Açıklamalar

Samsun eski Başkanı Kazım Yılmaz, Samsunspor’a yaptığı desteklerini kesmesinin sebebini ve daha birçok yanlış bilinenleri anlattı.

Samsunspor eski Başkanı Kazım Yılmaz’dan Bomba Açıklamalar

Sosyal medyada ele inat Samsun isimli kullanıcının Kazım Yılmaz ile yaptığı telefon görüşmesini yayınlaması Samsun’da şok etkisi yaptı.

“Hiç bir yorum yapmadan Kazım beyin yaklaşık 45 dakika telefonda anlattıklarını özetle size aktarıyorum...” diyerek başlayan paylaşım şöyle devam ediyor;

ERKURT TUTU’YA KIZDIM

" Ben bu sezon için Samsunspor'a 2.5 milyon lira söz verdim. Bu paranın 1.5 milyonunu kulübe verdim. Diğer bir milyon için futbol federasyonun da bulunan bir evrakın geri çekilmesi gerekiyordu. Durumu Erkut Tutu ya söyledim. Tutu bana o evrakı geri çekmem benim önümü kapatır dedi ve bende kızdım kalan bir milyonu vermedim. Resmen beni aptal yerine koydu" dedi.

Şu an işleri dolayısıyla Almanya da olduğunu belirten Kazım Yılmaz sözlerini şöyle sürdürdü. " Aynı Erkut Tutu 15 gün evvel kulüpten alacağı olduğunu söyleyerek TFF ye 1.750 ( Bir milyon yedi yüz elli bin ) liralık temlik koydur du. Sorun kendine. Vali bey beni görüşmek için toplantıya çağırdı. Ben de yurt dışında olduğum için katılamayacağımı belirtim.

Ancak üzerime oynanan oyunları ve oynayan kişileri en ince detayına kadar Sayın Valimize anlattım. Kendisi bana hak verdi ve benden belli bir süre bu olayları kamuoyuna anlatmamamı rica etti. Bende Valimize söz verdim. Herkesin eteğindeki taşları dökmesini sabırsızlıkla bekliyorum. Elbet her şeyi açıklayacağım ve yer yerinden oynayacak diyerek " şöyle devam etti...

TUTU NUN İSTİFASI OYUNUN BİR PARÇASI...

" Erkurt Tutu'nun genel kurula gidip kendisini ve yönetimi ibra ettirerek aklayıp ondan sonra istifa etmesi tamamen bir kurgu dur, önceden hazırlanmış bir oyundur.

Ben kendilerine madem genel kurul yapılacak dört beş arkadaş bir araya gelip güçlü bir yönetim oluşturalım. Ben vereceğim parayı da kulübe bağış yapacağım teklifinde bulundum. Başta Büyük Şehir Belediye Başkanı olmak üzere kimse bu teklife yanaşmadı.

Çünkü kurdukları oyunu oynamak istiyorlar. Hesapları karanlık. Hepsini açıklayacağım. Samsun da bir Trabzon lobisi var başlarındaki de maalesef bir milletvekilimiz. Çok tanınmış bazı iş adamları da bu lobiye hizmet ediyorlar ama Samsunlu olmanın bir bedeli var ve Kazım Yılmaz olarak ben bedel ödemeye razıyım. Bu pis oyun bozulacak. Dediğim gibi Valiye söz verdim zamanı bekliyorum" ifadelerini kullandı...

BENİ TEHDİT ETTİLER AMA HAVA ALIRLAR...

Söz konusu lobinin başını çeken milletvekili Sayın Cumhur Başkanımızın adını kullanarak bana tehditler savurdu. Ben durumu hem Sayın Başbakana ve Reisimize ilettim. Yakında Samsun da bu anlamda deprem olacak diyen Kazım Yılmaz konuşmasına şöyle devam etti...

Ahmet kardeşim ben Samsun’dan hiç bir gazeteci ile görüşmüyorum. Seni de gazeteci gözüyle değil bir dost olarak kabul ediyorum. Zira İsmail Uyanık seni bana anlattı ve yetti...

Şimdi herkes benim alacaklarıma odaklanmış beni Samsunluların önüne atarak pirim yapmaya çalışıyorlar...

Samsunspor'un iddaa, spor toto gelirleri, lig katılım payı ve yayın gelirlerinden akan paralar nerelere gidiyor? Murat Temiz adlı kişi üzerinden Yeşilyurt’a, Adnan Ölmez'e, Mazhar Başoglu’na oluk oluk paralar akıtılıyor. Daha anlatılacak çok şeyler var ama gene söylüyorum. Sayın Vali Osman Kaymak beye söz verdim. Yakında her şeyi dökeceğim ortaya. Hele şu tiyatro bir bitsin.

Madem o kadar dürüst ler. Kendilerine güveniyorlar neden kulübü kayyum'a vermediler. Benim ne Samsunluluğum ne de Samsunspor'a olan sevgim bu basiretsiz insanların diline sakız olacak kadar ucuz değil" diyerek noktayı koydu ( ! )

adminadmin