Genel
Giriş Tarihi : 28-03-2017 08:56   Güncelleme : 28-03-2017 08:56

Sevilen Araçlar İle Araba Yarışı İmkanı

Bilgisayar aracılığı ile oyun oynama tercihi birçok insan tarafından tercih ediliyor. Özellikle araba yarışları alanında bulunan Live For Speed oyunu yediden yetmişe birçok yaşta insan tarafından tercih edilen bir otomobil yarışı oyunu olarak ön plana çıkıyor. İçerdiği özellikler ile, botlara uygulanan yapay zeka ile ve değişik kulvarlardaki yarışları ile bu alanda en fazla dikkat çeken yarış oyunu olarak biliniyor.

Sevilen Araçlar İle Araba Yarışı İmkanı

Online ve Robotlarla Yarış İmkanı

Oyun içerisinde bulunan farklı yöntemler ile ister online bir şekilde gerçek yarışmacılar ile oyun oynayın ister yapay zeka ile donatılmış akıllı botlar ile oyunu oynayın. Bu tercih tamamen oyun severlerin kullanımına bırakılmıştır. Uygulanan farklı yarış stilleri ve modları ile keyifli bir zaman geçirme olanağı bulunuyor. Dünya ve Türkiye içerisinde birçok yarış sever tarafından kullanılan bu oyun çeşitli yamalar ile çeşitlendirilebiliyor.

Yama Yaparak Keyifli Bir Şekilde Yatışma Yapılabilir

En güzel özelliklerinden birisi ise oyun içerisinde lfs yamaları yaparak keyifli bir vakit geçirilebilir. Bu kapsamda atılan çeşitli yamalar ile sevilen araçlar sistem içerisinde oyuncuların kullanımına açılıyor. Özellikle lfs araba yamaları ile araçlar üzerinde çeşitli değişimler ve farklılıklar ortaya çıkartılabiliyor. Buda oyunu çok keyifli ve kullanılabilir bir duruma sokuyor.

Oyunun Özellikleri

Demo ve tam sürüm olarak oynanabiliyor. Demo sürümde 2 farklı araç seçeneği ve 2 kulvardan oluşan tek bir harita üzerinden oyun severler yarış yapabiliyor. Bunun yanı sıra tam sürümde 9 farklı yol güzergahı ve 19 farklı otomobil seçeneği ile keyifli bir şekilde oyun oynanabiliyor.

Kaynak : https://www.birdakka.net/

adminadmin