Samsun Haber
Giriş Tarihi : 26-03-2019 15:06   Güncelleme : 26-03-2019 15:06

Tekkeköy Yeniden Togar Diyor

Tekkeköy Yeniden Togar Diyor

Cumhur İttifakının Tekkeköy Kutlukent Mahallesi’nde yaptığı Miting, coşkulu kalabalığın oluşturduğu müthiş ambiyans ve gençlerin oluşturduğu koreografi ile görsel bir şölene dönüştü. Tekkeköy Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Belediye Başkan Adayı Hasan Togar, “ Yolumuzda da bir, Davamız da bir. Herkese selam olsun” diyerek meydanı dolduran binlerce kişinin gereken her şeyi ifade ettiğini söyledi.

SEVİYEYİ DÜŞÜRMEDEN YARIŞANLARA SELAM OLSUN

Tekkeköy Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Belediye Başkan Adayı Hasan Togar, yaşanan seçim maratonu süresince teşekkürü hak edenlerin olduğunu ifade ederek, “ Hiç seviyeyi düşürmeyen CHP Tekkeköy Belediye Başkan Adayı Tansu Çıkış kardeşime, Saadet Partisi’nin Tekkeköy Belediye Başkan Adayı Şükrü Yavuz kardeşime, bağımsız da olsa Tekkeköy için adaylığını ilan eden Özcan Büyük kardeşime 60 gün boyunca bu ilçede siyaseti ve insanlığı ayaklar altına düşürmedikleri için kendilerine teşekkür ediyorum. Tekkeköy’de oturmayan ve bir daha karşılaşmayacağımız isimlere de sadece selam yolluyorum. Bizler kırk yıl Tekkeköy’de çile çektik. 40 yıl boyunca iki ailenin arasında kaldık. Bir belediye düşünün ki seyyar olsun. Bir aile seçimi kazandığında Tekkeköy’ün öbür ucuna, diğer aile kazandığında diğer ucuna taşınan bir belediyemiz vardı. Bütün bunlar AK Parti ve bizlerle bitti” diye konuştu.

BU AKŞAM BÜTÜN OYUNLARI BOZDUNUZ

Cumhur İttifakı AK Parti Tekkeköy Belediye Başkan Adayı Hasan Togar, Tekkeköy sevdasının başka hiçbir şeye benzemediğini bu akşam herkesin bir kez daha gördüğünü vurgulayarak, “ Bizde sevmek, bizde çalışmak, bizde mücadele etmek, bize sevdasına sahip çıkmak başkadır. Bu akşam burada bunu yedi düvele gösterdiniz. Herkese Tekkeköy ne demek anlatınız. Eskiye değil, yeniye, karanlığa değil aydınlığa nefes oldunuz. Yarınlarımıza sahip çıktınız. Çocuklarımıza, gençlerimize, yaşlılarımıza projelere, yatırımlara, iş ve istihdama sahip çıktınız. Sizleri çok seven bir Cumhurbaşkanımız var. Cumhurbaşkanımız ile Tekkeköy arasında kurulan sevgi bağına sahip çıktınız. Siz bu akşam ülkemizde ve bu güzel ilçemizde oynanan oyunları bozarak, sizleri kimsenin kandıramayacağını bir kez daha ispatladınız. Belayı def ettiniz, Bekanıza sahip çıktınız. Bu akşam dostlar, bu akşam Tekkeköy sevdalıları, bu akşam vatan, millet, bayrak, gelecek diyenler bir araya geldik. Bu birlikteliği bozmaya Allah’ın izniyle kimsenin gücünün yetmeyeceğini gösterdiniz” şeklinde konuştu.

TEKKEKÖY YEREL SEÇİMLERE HAZIR

Muhteşem coşkulu kalabalığın alanı tıklım tıklım doldurduğu Kutlukent Mitingine önceki dönem Sağlık Bakanı Samsun Milletvekili Dr. Ahmet Demircan, Samsun Milletvekileri Yusuf Ziya Yılmaz, Fuat Köktaş, AK Parti Tekkeköy İlçe Başkanı Hayri Ağırlar, Milliyetçi Hareket Partisi Tekkeköy İlçe Başkanı Sevinç Vural, AK Parti Tekkeköy Kadın Kolları Başkanı Melek Halil, Gençlik Kolları Başkanı Sefa Anıl ve teşkilat üyelerinin yanı sıra Cumhur İttifakına gönül veren Tekkeköy sevdalısı vatandaşlar katıldı. Konuşmalarında Tekkeköy’ün yerel seçimlerdeki kararlılığına vurgu yapan protokol üyeleri Tekkeköy’ün kararlılığından bahsederek katılan herkese teşekkür ettiler.

adminadmin