Sağlık
Giriş Tarihi : 11-05-2018 09:03   Güncelleme : 11-05-2018 09:03

Tüm Avantajları ve Faydaları İle Dentsticks

Tüm Avantajları ve Faydaları İle Dentsticks

Tüm Avantajları ve Faydaları İle Dentsticks

Dentsticks ürünü dünyaca bilinen bir diş beyazlatma ürünüdür. Ancak diğer ürünlerden farklı olarak kimyasal içeriklerden tamamen arındırılmıştır. Dolayısıyla güvenle kullanmanız ve kısa süre içerisinde de sonuç alabilmeniz mümkündür. Eczanelerde henüz bulunmayan bu ürünü kullanan binlerce kişinin başarılı sonuçlar aldığını sizler de küçük bir araştırma ile görebilirsiniz. Ayrıca dentsticks diş beyazlatıcı öncesi ve sonrası fotoğraflarını inceleyerek aradaki değişimin farkına da varabilirsiniz.

Dentsticks ürünü kutu halinde sizlere sunulmaktadır. Kutu içerisinde ise bir adet diş çubuğu ile 10 adet sticks bulunmaktadır. Sticksler diş çubuğunun üzerine yerleştirilerek dişe sürülmektedir. Yaklaşık 1-2 dakika kadar sürülmesi yeterli olan bu sticksler kullanımdan sonra atılmalıdır. 3 günde sadece 1 defa kullanılacak olan bu ürünü 3 gün sonra kullanırken yeni bir sticks kullanmanız gereklidir. Bu şekilde 1 ay kadar kullanmanız halinde dişinizin beyazlaması mümkün olacaktır.

Bir kutu içerisinde 10 adet sticks bulunduğu için tek bir kutunun size yeteceğini ifade edebiliriz. Ancak dişleriniz çok sarı ise bu durumda rengini daha da çok beyazlatmak için uzun süreler kullanabilirsiniz. Bu durumda bir kutudan fazla sipariş verebilirsiniz. Çoklu siparişlerinizde kutunun birim fiyatının ucuzladığını da ifade etmek isteriz.

Zararı Var Mı?

En çok sorulan sorulardan birisi de zararının olup olmadığıdır. Bu kapsamda ürünün içeriğinde herhangi bir kimyasal olmadığını belirterek açıklamalarımıza başlamak isteriz. Dolayısıyla günlük hayatta kullandığınız diş macunlarından dahi daha temiz olduğunu ifade etmek isteriz. Dolayısıyla da gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Dentsticks diş beyazlatıcı nasıl kullanılır? 3 günde 1 kullanıp dişlerinizi temizleyebilirsiniz. Kutu üzerinde de talimat yer almaktadır.

Ne Kadar Sürede Dişleri Beyazlatır?

Dentsticks ürünü dişlerinizi 4 hafta gibi kısa bir süre içerisinde beyazlatmaktadır. Elbette ki dişlerinizin sarılık derecesi de bunda etkili olmaktadır. Ancak 4 haftalık sürenin sonunda sizler de aradaki farkı belirgin bir şekilde görebileceksiniz. Ayrıca her hafta yaşanan gelişmeler de sizi son derece memnun edecektir.

Başka Faydaları Var Mıdır?

Dentsticks ürününün diş beyazlatmanın yanı sıra başka faydalarının da bulunduğunu ifade etmek isteriz. Bu kapsamda diş minesi için son derece faydalı olan bu ürün dişlerinizde var olan hassasiyetlerin giderilmesine de katkı sunmaktadır. Böylelikle soğuk ve sıcak içeceklere karşı olan ön yargınızı kırabilecek ve herhangi bir ağrı ya da sızı yaşamadan içebileceksiniz.

İkinci bir özellik ise yukarıda ifade ettiğimiz üzere içerisinde kimyasal barındırmamasıdır. Böylelikle dişlerinizi beyazlatırken bir yandan da başka yerlere zarar vermeyecek olması son derece sevindiricidir.

Ayrıca ağız ve diş sağlığınıza da büyük bir katkı sunacağını ifade etmek isteriz. Bu kapsamda ağzınızda bulunan zararlı bakteriler yok edilecek ve çok daha hijyenik bir ağza sahip olacaksınız. Bu da doğal olarak ağız kokusunun engellenmesini sağlayacaktır.

İşte sizler de dent sticks diş beyazlatıcı ürününü sipariş vermek istiyorsanız bu durumda sitemizde yer alan iletişim bilgilerinden bunu rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz.

adminadmin