Genel
Giriş Tarihi : 19-05-2017 08:22   Güncelleme : 19-05-2017 08:22

Yaz İçin Araç Kiralama

Yaz İçin Araç Kiralama

Yaz İçin Araç Kiralama

Yaz artık gelmek üzere ve herkes için tatil planları yapma vakti geldi de geçiyor. Elbette bunun en önemli kısmı yolculuktur ve arabası olmayan kişiler adına otobüs veya taksi ile yapılacak olan bir tatil yolculuğu baştan sona büyük bir zorluk için geçebilmektedir. Bu yüzden 5s İzmir araç kiralama ile sizlere en kaliteli ve keyifli hizmet sunulmaktadır. Üstelik otobüs ya da taksilere verilecek olan ücret yerine her bütçeye uygun fiyatlar bünyesinde son model ve sıfıra yakın araçlar ile kusursuz bir tatil geçirebilirsiniz. Kiralamak istediğiniz araç adına her tülü evrak ve bunun gibi tüm prosedürler 5s araba kiralama tarafından kısa süre içerisinde halledilmekte ve size geriye sadece araçla birlikte tatilin keyfini çıkarmak kalıyor.

 Kaliteli Bir Hizmet

 Firma bünyesindeki 1000’in üzerinde olan araç filosu sayesinde tek kişi ya da ailenizle yapacağınız geziler adına dilediğiniz bir model arabayı kiralayabilir ve geniş geniş seyahat etme şansına erişebilirsiniz. Bebek koltuğu ya da navigasyon gibi artı özellikle ile de seyahatiniz daha keyifli bir hale gelecek. Üstelik sadece kişisel değil, aynı zamanda şirketler için de araç kiralama hizmetleri bu kaliteli firma bünyesinde sizleri bekliyor. Kurumsallığı bu sektör içerisinde yer etmiş olan 5s, İzmir günlük araç kiralama hizmeti çatısı altında bu güne kadar edindiği büyük tecrübe ile sizlere kusursuz bir hizmet sunmaktadır.

 Her Türlü Destek

 Hangi amaçla olursa olsun kiralanan tüm araç modelleri adına 7/24 yol yardımı ve lastik değişim hizmeti sizlerin her zaman hizmetinizdedir. Merkezi Ankara olan bu güçlü firma aynı zamanda İstanbul, İzmir ya da Samsun bölgeleri içerisindeki merkezleri ile de kusursuz bir kiralama hizmeti sunmaktadır. Tüm rent a car kasko ya da trafik sigortası ve muayene işlemleri 5s tarafında hazır edilmektedir. İstediğiniz noktaya getirilen kiralık araçlar için havalimanı araç kiralama İzmir ile tam zamanında aracınızı teslim alır ve kiralama yaptığınız zaman zarfı içerisinde güvenle kullanabilirsiniz. 5s araç kiralama güvencesi altında tüm işlerinizi hiç vakit kaybetmeden ve yolculuk sorunu yaşamadan rahat bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

 

adminadmin