Teknoloji
Giriş Tarihi : 21-04-2020 13:27   Güncelleme : 21-04-2020 13:27

Yıldız Gençlik’ten Canlı Yayında Ödüllü Bilgi Yarışması!

Tüm Türkiye’de Korona Virüsü Tedbirleri kapsamında “ Evde Kal” çağrıları yapılırken Bu süreçte Samsun’da faaliyet gösteren Samsun Yıldız Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü tarafından online bilgi yarışması düzenleniyor.

Yıldız Gençlik’ten Canlı Yayında Ödüllü Bilgi Yarışması!

Samsun’da yarışma her hafta Pazartesi Ve Perşembe  günleri olarak saat 20.30’da gerçekleştiriliyor. Ödüllü bilgi yarışması, Samsun Yıldız Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü’nün Youtube sayfasından canlı yayınla yapılıyor.

Yarışmaya katılmak için yapılması gerekenler şu şekilde açıklandı. ‘’Yarışma katılmak isteyen kişiler yarışma saatinde Youtube kanalından canlı yayınlanan yarışma sorularını canlı şekilde takip etmeleri ve sorulara ikinci bir bilgisayar, telefon vb. interneti olan herhangi cihazla  tarayıcıdan kahoot.it adresine veya uygulamasını kullanarak cevap vermeleri gerekiyor. Kahoot uygulaması yarışmaya katılan kişilerin cevaplarını cevaplandırma hızları ve özel bir puanlama sistemi üzerinden puanlıyor.’’

‘’Yarışmanın sonunda ilk 5’e girene çeşitli hediyeler veriliyor. En son gerçekleştirilen yarışmada 1’inciye Xiaomi Mi Band 4 Akıllı Bileklik, 2’nciye Feyzü'l Furkan Tefsirli Kur'an-ı Kerim Meali, 3’üncüye adına özel kupa bardak, 4 ve 5’inciye ise Ufka Yolculuk 8’inci Bilgi ve Kültür Yarışması Kitap Seti hediye edildi. Genel Kültür kapsamında yapılan yarışmanın kaybedeni yok. Yarışmaya katılan herkes kazanıyor.’’

‘’Tüm Samsunlu hemşerilerimizi Korona Virüs salgınıyla mücadele ettiğimiz şu günlerde, evde kaliteli vakit geçirmek için çabaladığımız bu zaman dilimlerinde hem ailece yarışarak hem de sonunda ödül kazanarak keyifli ve bereketli vakit geçirmeye davet ediyoruz.’’ denildi.

Yarışmanın yapıldığı Youtube kanalı: https://www.youtube.com/yildizgencorg

Recep YAZGANRecep YAZGAN