Genel
Giriş Tarihi : 30-04-2018 08:21   Güncelleme : 30-04-2018 08:21

Cumhurbaşkanı Erdoğan; Cumhur ittifakı açık ara önde!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Atatürk Havalimanı'ndan Özbekistan'a hareket öncesi gazetecilere açıklamalarda bulundu ve anların sorularını yanıtladı. Erdoğan, "Anketler 'Cumhur İttifakı’nın açık ara önde olduğunu gösteriyor." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan; Cumhur ittifakı açık ara önde!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özbekistan'a hareketi öncesi Atatürk Havalimanı'nda açıklamalarda bulundu, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Erdoğan, "Ziyaretim kapsamında yarın Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te görüşmelerimiz olacak, Türkiye-Özbekistan İş Forumu'na katılacağız, 1 Mayıs'ta da Buhara'yı ziyaret edeceğim, Özbekistan ziyaretini takiben Güney Kore'nin başkenti Seul'a hareket edeceğin, 2 Mayıs günü cumhurbaşkanı Moon ile heyetler arası ve baş başa görüşmeler yapacağız." ifadelerine yer verdi.

"CUMHUR İTTİFAKI AÇIK ARA ÖNDE"

Şu anda anketlere dayalı olarak, neyi paylaşırız dersek, şu var, anketler 'Cumhur İttifakı'nın açık ara önde olduğunu gösteriyor, ama bizden rakamsal bir şey beklerseniz, onu söyleyeceğim, ama açık ara Cumhur İttifakı gayet güzel olumlu yerde,

 

adminadmin