Samsun Haber
Giriş Tarihi : 27-04-2018 16:29   Güncelleme : 27-04-2018 16:29

Elif Coşkun Bilgin, AK Parti'den Aday Adayı Oldu

Elif Coşkun BİLGİN Adalet ve Kalkınma Partisi Samsun Milletvekili aday adayı Başvurusunda bulundu.

Elif Coşkun Bilgin, AK Parti'den Aday Adayı Oldu

Bilgin Başvurusunda yaptığı konuşmada, Milletimize hizmet yolunda atmış olduğumuz bu adımın ülkemize, milletimize ve her zaman bir parçası olmaktan onur duydum saygıdeğer Samsun halkına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Ben bu duygular içerisinde bugün burada bulunan-bulunamayan, ama kalplerinin, gönüllerinin bizimle olduğunu bildiğimiz bütün arkadaşlarıma sevgilerimi, saygılarımı sunuyorum” diyerek şöyle devam etti;

TECRÜBELERİMİ ŞEHRİM İÇİN KULLANMAK İSTİYORUM

Bugüne kadar elde ettiğim gerek siyasi deneyim, gerek iş kadını olarak tecrübelerim ve gerekse sivil toplum kuruluşlarındaki çalışmalarımla elde ettiğim bilgi, deneyim ve tecrübelerimi şehrimizin yararına kullanmak için bu yola çıktım. Ben siyasette yeni değilim. Daha önce AK Partili dostlarla pek çok çalışmada birlikte olduk. Siyasi tecrübe ve deneyimim var.

SİYASETİN HEP İÇİNDEYİM

2009-2014 yılları arasında belediye meclis üyeliği yaptım. AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeliği yaptım. Daha önce AK Parti İl Sosyal İşler Başkanlığı görevini yürüttüm. Burada kimsesizlere, kadınlara, engellilere yönelik çok güzel çalışmalarımız oldu. Yine halen MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyeliği ve Kadın Çalışma Kurulu Şube Başkanlığı görevini yürütüyorum. Ve Jeoloji Mühendisi olarak şehrimize hizmet veriyorum. Şimdiye kadar bir iş alanında, siyasette ve sivil toplum örgütlerinde aşkla, şevkle yürütmüş olduğum hizmetlerimi AK Parti çatısı altında milletimize hizmet yolunda, milletimizin bir hizmetkarı olarak aynı azim ve kararlılıkla devam ettireceğimin bilinmesini istiyorum.

ŞEHRİMİZE KARŞI SORUMLULUKLARIMIZ VAR

Allah bize milletvekilliğini nasip eder ise, AK Parti’nin var olan hizmet bayrağının daha ileriye gitmesine katkı vermek istiyorum. Vatandaş olarak hepimizin memleketimize karşı sorumlulukları var. Ben de şehrime ve ülkeme olan borcumu ödemek için, gayretimi ve tecrübelerimi Samsun ve ülkemiz için harcamak arzusundayım. 2023

HEDEFLERİNE KATKI VERMEK İSTİYORUM

2023 hedefleri olan bir Türkiye'de hedeflere oturduğunuz yerden ulaşamazsınız. Bu durumda biz de oturamazdık. Samsun'un ve Türkiye'nin 2023 hedeflerine ulaşmasına katkı vermek beni mutlu edecektir. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde Türkiye'mizi inşallah daha ileriye ulaştırmayı hedefliyoruz.

SAMSUN’UN AVANTAJLARINI BİLİYORUM

 Ben Samsun’un bir çocuğu olarak Samsun'un sorunlarını, Samsun'un kaynaklarını, avantajlarını, dezavantajlarını iyi biliyorum. Bu noktada gençlerimiz, kadınlarımız, engellilerimiz, köylerimiz, ilçelerimiz için, istihdam, bilişim gibi alanlarda şehrimizi daha da ileriye taşıyacak projelerim var. Hedefim, 2023'ün lider Türkiye'sinde her alanda lider bir Samsun'dur. YENİ SAMSUN İÇİN KOŞMALIYIZ Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın Başbakanımız "Yeni Türkiye" için çalışırken bizler de "Yeni Samsun" için koşmalıyız. Bütün gayemiz, Yeni Türkiye'de Yeni Samsun'u ülkemizin gelişmiş 10 ekonomisi içerisine sokmaktır. Samsun için hep birlikte el ele vererek hazırladığımız projelerle şehrimizi bir adım daha ileriye taşımayı arzu ediyoruz. Bu hedefi inşallah hep birlikte gerçekleştireceğiz.

SAMSUN’UN ELİ, KOLU, GÖZÜ OLMAK İSTİYORUM

AK Parti'nin Samsun milletvekili olarak şehrimizin Ankara'daki eli kolu, gözü kulağı olmak istiyorum. Bütün deneyimlerimle, siyasi, sosyal ve bürokratik çevremle Samsun'umuza hizmet için varım. Bu işin sorumluluğu ağır ve bu bilinçteyim.

PROJELERİN TAKİPÇİSİ OLACAĞIM

Eğer Meclis'e gitme şansım olursa, Samsun'un tüm ekonomik taleplerinin takipçisi olacağım. Önerilen, uygulanabilir projelerin gerçekleşmesine katkı vereceğim. Bugüne kadar talip olduğum her işi başardım ve başaramayacağım hiçbir işe de talip olmadım. Allah bizleri utandırmasın.

Elif Coşkun BİLGİN KİMDİR?

Elif Coşkun BİLGİN ,2009-2014 yılları arasında belediye meclis üyeliği yaptı. AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeliği ve AK Parti İl Sosyal İşler Başkanlığı görevini yürüttü. kimsesizlere, kadınlara, engellilere yönelik aktivitelerde bulundu.

Halen MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyeliği ve Kadın Çalışma Kurulu Şube Başkanlığı görevini yürüten Bilgin, Jeoloji Mühendisi olarak Samsun'a hizmet sunuyor. "AK Parti çatısı altında milletimize hizmet yolunda, milletimizin bir hizmetkarı olarak aynı azim ve kararlılıkla devam ettireceğimin bilinmesini istiyorum." diyen Elif Coşkun BİLGİN  24 Haziran Milletvekilliği seçimlerine Adalet ve Kalkınma Partisi Samsun Milletvekili aday adaylığını ilan etti. 

İlkokulu Şehit Cengiz Topel İlkokulunda, orta ve lise tahsilini Samsun İmam Hatip Lisesi’nde tamamlayan Elif Coşkun Bilgin, Yüksek öğrenimini ise Karadeniz Teknik Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümünde okudu. Jeoloji Mühendisi olan Bilgin, Samsun'da bulunan kendisine ait (Kamelya Mühendislik) firmasında çalışmalarını sürdürmektedir. Uzun yıllardır siyasette de yer alan Bilgin, 2009-2014 yılları arasında Belediye Meclis Üyeliği ve Ak Parti Sosyal İşler Başkanlığı görevini yürüttü. Burada kimsesizlere ve kadınlara yönelik çok güzel çalışmaları oldu. Samsun Kadın ve Aile Platformu, Samsun Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti, Samsun MÜSİAD Kadın Çalışma Kurulu, Samsun Şube Başkanlığı ve İHYADER derneklerinde üyelikleri bulunmaktadır. Evli ve 2 Kız Çocuk Annesidir.

adminadmin