Güncel
Giriş Tarihi : 26-05-2015 13:00   Güncelleme : 26-05-2015 13:00

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu'nun ziyaretleri

TRABZON (AA) - Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Kahramanmaraş Caddesi'nde esnafı ziyaret ederek, sorun ve isteklerini dinledi

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu'nun ziyaretleri

TRABZON (AA) - Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Kahramanmaraş Caddesi'nde esnafı ziyaret ederek, sorun ve isteklerini dinledi.

Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Akkaya'nın da eşlik ettiği ziyarette konuşan Gümrükçüoğlu, birlik ve beraberlik içerisinde Trabzon'a en iyi hizmeti vermenin gayreti içerisinde olduklarını söyledi.

Esnafın toplumun aynası olduğunu dile getiren Gümrükçüoğlu, "Yaptığımız esnaf ziyaretleriyle vatandaşın sorun ve isteklerini yakından öğrenme imkanı bulduk. Trabzon bir esnaf kentidir. Şehrimizin kalkınması ve gelişmesinde esnafımız çok önemli katkılar sunmaktadır" ifadelerini kullandı.

Gümrükçüoğlu, kentin sorunlarını en iyi bilen esnafın yol göstericiliğinden her zaman istifade etme gayreti içerisinde olduklarını da vurgulayarak, "Elimizdeki imkanlar ölçüsünde esnafa desteğimiz sürecektir. Esnafımız bizim için baş tacıdır. Toplumun omurgasını oluşturan esnafımız, ülke ekonomisinin de vazgeçilmez unsurudur. Trabzon'u gelecek kuşaklara en iyi şekilde aktarmak için esnafımızın desteğine her zaman ihtiyacımız vardır. Bu nedenle esnaf ziyaretlerine ayrı bir önem veriyoruz" diye konuştu.

adminadmin