Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 04-03-2021 06:32   Güncelleme : 04-03-2021 06:32

Yılport Samsunspor Firesiz Oynamalı!

Yılport Samsunspor Firesiz Oynamalı!

Ya arkadaş; şöyle arkamıza rahatça yaslanıp da, keyifle, zevkle ve takdirle izleyebileceğimiz bir maç nerede ? Tamam; zirve yolunda tam gaz gidiyoruz; hedefimize doğru ilerliyoruz, bunlar elbette ki güzel hareketler fakat bizim asıl istediğimiz bu değil !

N e peki ? Ebetteki kişilikli bir oyun, dik duruş gösterip, gerek iç gerekse de dış  saha hâkimiyetini güzel futbolla süslemeleri, rakibi bunaltmaları ve sürekli ilerde golü koklayıp, başarılı hamlelelerle; albenisi zengin, ufukları engin bir oyun istiyoruz !

Peki var mı böye bir oyun, 6- 1' lik Eskişehirspor maçında farka koştuk ama Eskişehirspor  bile yediği golle, geriye çekilmeden cesur oynadı ve bir gol atarken, biraz daha dikkatli oynasa başka goler de atabilirdi.

Ancak; Eskişehirspror' un durumu belli. Zor bir süreçten geçiyorlar ve altyapıdan gençlerle var olma savaşı veriyorlar. Bize gelince; adeta bolluk içersinde yokluk çekiyoruz ! Ne  mi yok; çoğu maçta, göze hoş gelecek bir futbolumuz yok.

Umut bağladığımız ftbolcular bazen sahada var mı yok mu anlamıyoruz ! Bazı ikili mücadelelerde geri kaldığımız anlar oluyor. Ayrıca antrenmanlarda; kale önü ve serbeset vuruş çalışmalarına ağırlık verilmeli.

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Recep YAZGANRecep YAZGAN