Güncel
Giriş Tarihi : 30-04-2015 19:48   Güncelleme : 30-04-2015 19:48

AK Parti’li Atay Uslu Pazar Esnafıyla Buluştu

AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Atay Uslu, Hasyurt’ta pazar ve esnaf ziyaretinde bulundu

AK Parti’li Atay Uslu Pazar Esnafıyla Buluştu
AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Atay Uslu, Hasyurt’ta pazar ve esnaf ziyaretinde bulundu.
Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu ve Ak Parti İlçe Teşkilatı mensuplarının Uslu’ya eşlik ettiği gezide Atay Uslu, Esnafları ziyaret etti. Esnaflara Yeni Türkiye, yeni anayasa, istikrar ve başkanlık Sistemi ile ilgili görüşlerini aktardı. Hasyurt esnafı da kendi evlatlarının milletvekili adayı olmasından çok mutlu olduklarını dile getirdiler.
Daha sonra Hasyurt semt pazarındaki vatandaşların ve pazarcıların her biriyle tek tek selamlaşan Atay Uslu, pazarcılarla bir süre sohbet etti. Atay Uslu, kendisine iletilen ’kapalı pazar’ talebini Belediye Başkanlarıyla da konuşacağını ifade etti ve isteğin takipçisi olma konusunda pazarcı esnafa söz verdi. Antalya’da vatandaşa hizmet için dev bir kadro olduğunu ifade eden Uslu; “ Ulaştırma Bakanımız Lütfi Elvan, Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel, milletvekili adaylarımız millete hizmet için seferber olmuştur. “ dedi.
Pazarcı esnafıyla çay içip sohbet eden Uslu şöyle dedi: “ Pazarcı esnafının milletimizin gönlündeki yeri, ne bol ışıklı, büyük levhalı AVM ler ile ne de devasa alanda açılmış dev marketlerin hiçbiriyle mukayese kabul etmez. İnancım şu ki pazar kültürünü mutlaka yaşatmalıyız. Pazar kültürünün önemine tüm samimiyetimle inanıyorum ve bu kültürün mutlaka devam etmesini istiyorum. ”
adminadmin