Kent Kültürü
Giriş Tarihi : 15-07-2014 11:22   Güncelleme : 15-07-2014 11:22

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı: "DESTEĞİNİZLE İŞLERİMİZ DAHA KOLAY OLACAKTIR"

Atakum Belediyesi tarafından mahallelerde düzenledeği ve halkın büyük ilgisini gören iftar programlarından bir yenisi daha Balaç ve Beypınar Mahalleleri Sakinlerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı:
Balaç Mahallesinde düzenlenen iftara AK Parti Atakum ilçe Başkanı Ömer Faruk Şahin, Yönetim Kurulu ve Kadın Kolları Üyeleri, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ve eşi Fatma Taşçı, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve yaklaşık bin kişinin katıldı. iftar sonrası  bir konuşma yapan Başkan Şahin,"AK Parti belediyeciliğinin farkını bu iftarda gördüğünüz gibi ilerleyen günlerde çok daha değişik biçimlerde de göreceksiniz. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Atakum'dan büyük bir oy oranı bekliyorum. sizlerin de bunu istediğinizi biliyor ve sandığa gitmeye davet ediyorum" dedi.

İftarlarımızı sizlerin mekanlarında,yöresinde,mahallesinde yapalım dedik ve bu ramazanı böyle geçiriyoruz diyerek sözlerine başlayan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı," Geçen üç aylık süre içinde gece gündüz demeden çalıştık. Sahilde Yalı Kafe-Restaurant'ı  ve Ottoman Düğün Salonu,Taflan'da parke tesisimiz hizmetinize girecek. Asfalt ihalemizi de bu ay içinde gerçekleştireceğiz. Yeni mahalle olan köy yollarımızı ihtiyacı olan asfalt ve satih kaplama ile buluşturarak,sizleri tozdan,çamurdan kurtaracağız.Her geçen gün  çalışmalarımızı daha da büyüterek, genişleterek hizmet adına ne gereksinimiz varsa onu karşılayacağız. Büyük Usta'nın talebeleri olarak sizlere hizmet için kendimizi adadık. Biz, Atakumuz, Karadeniz'in gelişen ve değişen yüzüyüz.İlçemiz hayatın her alanında Karadeniz'in bir numarası olmaya adaydır.Çünkü burada  gereken potansiyel vardır. Tek eksik olan onu harekete,hayata geçirmektir,biz de onu yapacağız Hizmetlerimizi gerçekleştirirken sizlerden destek ve kuvvet bekliyoruz. Böylece işlerimiz daha kolay olacaktır."diye konuştu.

 10 Ağustos'ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerine de değinen Başkan Taşçı, "  Sevgili Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, bugüne kadar hep birileri için sizlerden oy istedi. Şimdi kendisi Cumhurbaşkanlığına adaylığı için oy istiyor. O'nun bugüne kadar bize verdiği desteği,hizmeti  biz de ona oy olarak vereceğiz.İlk defa halkımız kendi devlet başkanını kendisi seçecektir. Bu fırsatı iyi değerlendirelim. "şeklinde konuştu. 
adminadmin