Samsun Haber
Giriş Tarihi : 13-11-2018 14:42   Güncelleme : 13-11-2018 15:01

Ayşe Soycan Ak Parti’den Ayvacık’a Aday Adayı Oldu

Uzun yıllar Ayvacık Kadın Kolları İlçe Başkanlığı ve Meclis Üyeliği görevlerini yürüten Mali Müşavir Ayşe Soycan AK Parti’den Belediye Başkanlığı için adaylığını açıkladı.

Ayşe Soycan Ak Parti’den Ayvacık’a Aday Adayı Oldu

AK Parti İlçe Başkanlığı’nda kalabalık bir katılımla Ayvacık Belediye Başkanlığı için adaylığını açıklayan Ayşe Soycan’ı sevenleri yalnız bırakmadı. Soycan, “AK Parti’nin kuruluşundan bugüne kadar ak davada yer almış bir kardeşiniz olarak bugün Belediye Başkan aday adaylığı için ilk  adımiı atmış bulunuyorum.” dedi.

AYŞE SOYCAN, “YILLARDIR AK DAVADA LİDERMİZİN YANINDAYIM”

1974 yılı Ayvacık İlçesi doğumlu olan Ayşe Soycan, “İktisadi ve idari Programlar Bölümünden mezun olduktan sonra İşletme Fakültesini bitirdim. 2002 yılından itibaren  Serbest Muhasebeci Mali Müşavir olarak görev yapmaktayım. Yeni Türkiyenin inşası adını tarihe yazdıran bir liderin yanında bu davada yer aldım. 2004 ve 2014 yılları arasında kesintisiz 10 yıl  İlçe Kadin kolları başkanı olarak görev yaptım. 2009 ve 2014 yıllarında yapılan yerel seçimlerinde Belediye Meclis Üyesi seçildim. Ana Kademe Yönetim Kurulu üyeliği ve Secim İsleri Birim Başkanlığı görevlerini yaptım. Yeni Turkiye'nin inşaasında gönüllü olarak birçok görevlerde bulundum. siyasetteki bilgi birikimlerime dayanarak ve Ayvacık’ın gereksinimlerini bilen bir kardeşiniz olarak, Ayvacık’ın geleceğine , sorunlarına ve refah düzeyinin artırılmasına talibim. Hayırlı olmasını diliyorum.” diye konuştu.

adminadmin