Genel
Giriş Tarihi : 24-05-2018 08:28   Güncelleme : 24-05-2018 08:28

Bekir Bozdağ: Dolarla oynayarak seçim sonuçlarını değiştiremezler!

​Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, Yozgat'ta gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bekir Bozdağ: Dolarla oynayarak seçim sonuçlarını değiştiremezler!

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bozdağ, dolarla oynayarak seçim sonuçlarını değiştireceğini düşünenlerin yanılacağını belirterek, "Millet onlara fırsat ve izin vermeyecektir." dedi.

Döviz piyasalarındaki yaşanan hareketliliği değerlendiren Bozdağ, dolarla oynayarak seçim sonuçlarını değiştireceğini düşünenlerin yanılacağını belirterek, "Millet oyunu gördü, oyuncuyu da gördü. Millet kuklayı da gördü, kuklacıları da gördü. Onlara fırsat ve izin vermeyecektir. Allah'ın izniyle 24 Haziran yeni bir gün olacağı gibi yeni bir dönemin de başlangıcı olacaktır" dedi.

TÜRKİYE EKONOMİSİ GÜÇLÜ BİR EKONOMİDİR

24 Haziran seçimlerini kaybettirmek için çeşitli hamleler yapılacağını, dolar üzerinden oynanan oyunların bunun en basit örneği olduğunu ifade eden Bozdağ, "Bilesiniz ki 24 Haziran seçimlerine giderken dolar üzerinden vatandaşımızı etkilemek isteyen, hükümete fatura kestirmek isteyen ve sandığa bu faturayı yansıtmak isteyen bir irade de var. Biz onu da görüyoruz, ekonominin kurallarını çok iyi biliyoruz. Türkiye'nin ekonomisi, Allah'ın izniyle güçlü bir ekonomidir." ifadelerini kullandı.

adminadmin