Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 09-02-2018 11:12   Güncelleme : 09-02-2018 11:12

CHP Yine Hata Yaptı!

CHP Yine Hata Yaptı!

CHP’den Muhalefet Olmaz:

Ülke de muhalefet yok derler ya, gerçekten yok en büyük örneği de Kılıçdaroğlu’nun tekrar CHP genel başkanı seçilmesi!

Girdiği bütün seçimleri kaybetmesine rağmen, yine aday olup genel başkanlığa seçilmesi de tuhaf çünkü rey (oy) kullanan delegeler hiç düşünmüyor mu bu adam tüm seçimleri kaybettiği halde neden ona rey verelim diye!!!

Belki de mecburen seçiyorlardır Kılıçdaroğlu’nu …

Bence Muharrem İnce Kılıçdaroğlu’na göre çok daha iyi bir başkan olurdu.

Adnan Oktar Haksız mı?

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Adnan Oktar'ın kanalı olan A9'un kapanması gerektiğini, Oktar'ın akli dengesinin yerinde olmadığını söylemiş. Adnan Oktar’ında cevabı şöyle olmuş: "Kerhanelerden, kumarhanelerden, içki fabrikalardan alınan paralarla, vergilerle maaşlarınız ödeniyor."

Adnan Oktar’ın kanalı A9’un kapatılmasının kesinlikle doğru olacağını düşünüyorum çünkü orda yapılanların İslam adına yapıldığı söyleniyor ne alakaysa, uzaktan yakından alakası yok.

Çoğu fikirlerine katılmamakla birlikte Adnan Oktar’ın verdiği cevaba da katılıyorum. Aslında ben memur maaşlarının nereden, nasıl alınan vergilerle ödenmesinden de geçtim. Bir İslam ülkesinde zinanın devlet izniyle yapılması ve zavallı hayat kadınlarının satılması kabul edilir bir durum değildir!!!

Hem %98 Müslüman bir ülkeyiz diye övüneceğiz hem de sayısı on binleri bulan hayat kadınlarına bu zulmü yaşatacağız öyle mi haydi oradan!!!

Vesika başvurusunda bulunan kadınlara vesika vermek yerine başka bir iş vermek daha doğru, daha hayırlı değil midir?

İhsan Şenocak'a Ceza Gibi Göreve İade:

İlahiyatçı Dr. İhsan Şenocak Hoca, tesettür ile ilgili Allah’ın ayetlerini okumuş ve yapmış olduğu açıklamalar üzerine Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından soruşturma açılarak, açığa alınmıştı.

Diyanet İşleri hamdolsun ki bu yanlıştan dönmüş ve Sinop İl Müftülüğü’ne eğitim uzmanı olarak görevine iade etmiş. Ancak yeni görevi ceza mı yoksa yanlıştan dönmek mi olmuş buna da siz karar verin!!!

Polis mi Eşkıya mı?

Biri komiser yardımcısı dört polis, gittikleri kokoreççi de komiser yardımcısı kendileriyle ilgilenmediği gerekçesiyle garsonu tokatladıktan sonrada iş yeri sahibini yumruklayarak kafasına silahı dayadı. Haydi, buradan yakın!!!

Kamu düzenini, huzur ve güvenliği sağlamakla görevli olan bu "zatlar" zatlar diyorum çünkü Polis demek istemiyorum çünkü polisliğe layık değiller. Vatandaşı koruması için verilen silahı, vatandaşın kafasına dayayıp ağalık yapamazlar. Eğer yaparlarsa kim bilir yarın mahallenin soytarısı ne yapar?

Görüntülerin sosyal medyaya düşmesi sonucu haklarında soruşturma başlatıldı. Soruşturmanın sonucu bakalım nasıl sonuçlanacak? Aslında ben nasıl sonuçlanacağını tahmin ediyorum ama yorumumu soruşturma açıklandığı zaman yazacağım.

ABD’de de mi Özgürlük ve Demokrasi Var?

Florida eyaletinde polis, öğretmeninin saçını çektiği 7 yaşındaki bir çocuğu kelepçe takarak davranış bozukluğu olup olmadığının anlaşılması için hastaneye götürdü. ABD Polisi yaptığı açıklamada, standart prosedürün uygulandığını belirtti!!!

Demek oluyor ki ABD’ de de prosedür gereği suçlu 7 yaşında bile olsa kelepçe takıla biliyor!!!

 Çocuğun öğretmenine yaptığı tabi ki kabul edilir değildir ancak bunun içinde kelepçe takılması da doğru değildir. Çocuğa siyahi olduğu için kelepçe takılmış olmasın?

Kimse bol kesen atıp tutmasın ABD şöyle ABD böyledir diye. ABD’nin ne olduğu yukarıdaki resimden anlaşılıyor!!!

Kalın sağlıcakla

Araştırmacı - Yazar

Ahmet Öztürk

[email protected]

adminadmin