Siyaset
Giriş Tarihi : 05-12-2016 14:17   Güncelleme : 05-12-2016 14:17

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a karşı: Yeni parti mi kuruluyor?

​Eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün yeni bir parti kurmak için çalışmalar içinde olduğunu öne süren AKP’li gazeteci Ömer Turan, bu grubun içinde eski Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç‘ın da olduğunu iddia etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a karşı: Yeni parti mi kuruluyor?

Hükümete yakınlığıyla bilinen Akit TV, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün yeni bir partinin kurulması amacıyla Ürdün’de İngiliz siyasetçilerle buluştuğunu iddia etti.

Bu iddiaları bir adım öteye götüren AKP’li gazeteci Ömer Turan Akit TV’de yayınlanan Gündem Özel programında başka iddiaları gündeme getirdi.

Ankara Hamamönü ve Kırklareli’nde Cumhurbaşkanı Erdoğan’a karşıt toplantılar yapıldığını öne süren Turan, bu toplantılara Gençlik ve Spor eski Bakanı eski Samsun milletvekili Suat Kılıç’ın da katıldığını iddia etti.

ABDULLAH GÜL BLAİR’LE GÖRÜŞTÜ MÜ?

Abdullah Gül, Kral Abdullah ve Tony Blair ve iki İngiliz diplomatın bulunduğu beşli bir toplantı yaptığı iddialar arasında. Bu olmuş mudur olmamış mıdır ayrıdır. Abdullah Gül çıkar der ki, “Ben Kral Abdullah’la görüşmedim. Tony Blair’le görüşmedim. İki İngiliz diplomatla da görüşmedim. Açık ve net bir şekilde söyler. Bunları söylesin ondan sonra fitne ve fesat desin” dedi.

““YENİ PARTİ ÇALIŞMALARINDA SUAT KILIÇ DA VAR MI!””

Cumhurbaşkanının şahsına yönelik Türkiye’ye yedi düvelin saldırdığını belirten Turan, “İstiklal ve istikbal savaşı veriyoruz. Şimdi Hamamönü’nde yapılan toplantıları biz dile getirmeyecek miyiz? Abdullah Gül, Davutoğu ve Atalay üçlüsü AK Parti içinde Cumhurbaşkanından bağımsız yeni bir yapılanma girişiminde bulunuyorlar. Benim şahsi görüşüm bu. Bendeki bilgiler bu. Sadullah Ergin de bu toplantıların içinde, Ali Babacan da bu toplantıların içinde, Suat Kılıç da bu toplantıların içinde. Cemil Çiçek bu toplantıların içinde Abdulkadir Aksu bu toplantıların içinde Bülent Arınç bu toplantıların içinde” diyen Turan bu grubun yeni bir parti kurmak için çalışmalar içinde olduğunu, ilçe teşkilatlarının bile hazır olduğunu iddia etti.

Muhalifgaste.com

adminadmin