Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 15-05-2018 08:51   Güncelleme : 15-05-2018 08:51

Gazze Cinayetine Karşı Sel Yakındır

Gazze Cinayetine Karşı Sel Yakındır

ABD, Birleşmiş Milletler kararına aykırı olarak Kudüs’ü başkent olarak kabul etti. Bu kışkırtıcı tutumdan iki-üç gün önce de İran ile yapılan nükleer silah anlaşmasını tek taraflı olarak iptal ederek savaş kışkırtıcılığı adına büyük bir adım attı.

ABD, Suriye’de PKK terör örgütüne açıkça ve hiç sıkılmadan 5000 TIR silah yardımı yaparak Türkiye’ye karşı düşmanlığını açıkça sergiliyor. 15 Temmuz 2016 darbesini yaptırdığını “ilişki kurduğumuz generaller tutuklandı” diyerek hayasızca kabul edecek kadar pervasız ve haysiyetsiz darbe sevici bir politika uyguluyor.

FETÖ elebaşı Gülen’i Türkiye’de darbe yaptırdığı halde iade etmeyen bilakis sırça saraylarda ağırlayarak fitne üretmesine devam eden ABD’ye bir cevap vermek gerekiyor. Yoksa ABD Başkanı Trump’ın küstahça tavırlarına dur demenin imkânı yoktur.

“Harbi kâfir ismetsiz olur” demiş atalarımız. Trump gerçekten de bu söze uygun olarak İslam düşmanlığını utanmadan icra ediyor. Akan Müslüman kanından mutluluk duyarak Kudüs’ün başkent olarak tanınmasını ve elçilik açılmasını kadeh tokuşturarak kutluyor.

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

adminadmin