Türkiye
Giriş Tarihi : 18-11-2014 18:31   Güncelleme : 18-11-2014 18:31

MİLLETVEKİLİ ÜNAL, OTSO BİNASINI İNCELEDİ

Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası’nın (OTSO) yeni hizmet binası inşaatında incelemelerde bulundu

MİLLETVEKİLİ ÜNAL, OTSO BİNASINI İNCELEDİ
Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası’nın (OTSO) yeni hizmet binası inşaatında incelemelerde bulundu.
Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet Şahin ve oda yetkilileri ile inşaatı gezen Ak Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, Başkan Servet Şahin’den inşaatın son durumu hakkında bilgiler aldı. 6 milyon TL’ye mal olması planlanan inşaatın Haziran 2015’te biteceğini belirten OTSO Başkanı Servet Şahin, OTSO binasının bölgedeki en büyük oda binası olacağını söyledi. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği yetkililerinin Ordu’ya gelerek yapılacak olan Endüstri Meslek Lisesi Okulu için girişimlerde bulunduğunu belirten Şahin, yapılacak olan okulun standartların üstünde olacağını ifade etti.
ÜNAL: "ORDU’YU YATIRIM ALAN İL HALİNE GETİRECEĞİZ"
"Ticaret Odası’nın bizden istekleri Organize Sanayi Bölgesidir(OSB)" diyen AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, yeni OSB için son aşamaya geldiklerini vurguladı. 2. Organize Saniyi Bölgesi’nin 2015 yılının müjdeli haberlerinden olacağını ifade eden Ünal, "2. Organize Sanayi Bölgesi için sona yaklaşmış durumdayız. Şunu söyleyebiliriz ki yeni OSB ulaşımı kolay ve işlek bir alanda çevre yoluna yakın bir kesimde olacak. Tam olarak yerin açıklanması için biraz süre geçmesi gerekiyor" dedi.
Fatsa ve Ünye Sanayi Bölgeleri için çalışmalara devam ettiklerini ifade eden Ünal, "Fatsa Sanayi Bölgesi’nde çalışmalar yaparak geniş bir alana sahip olacağız. Bir diğer müjde ise Ünye Organize Sanayi Bölgesi olacak çünkü daha önceleri sanayine bölgesine sahip olamamıştı oranında yeri konusunda sona yaklaştık, biz ilimizin bu üç bölgesinde Organize Sanayi Bölgelerinin ilimize hizmet etmesini istiyoruz. Ordu’yu yatırım alan bir il haline getirmek istiyoruz" diye konuştu.
adminadmin