Samsun Haber
Giriş Tarihi : 09-07-2019 10:22   Güncelleme : 09-07-2019 10:30

Sağlık-Sen Samsun Şubesi Başkan Yardımcısı Dr. Saadettin Bayçelebi: Üzerimizde asırlık planlar yapılıyor!

Sağlık-Sen Samsun Şubesi Başkan Yardımcısı Dr. Saadettin Bayçelebi Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ), Eğitim Bir-Sen ve Sağlık-Sen paydaşlığında “15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü” kapsamında “15 Temmuz Direnişten- Dirilişe” isimli panelin açılış konuşmasını yaptı.

Sağlık-Sen Samsun Şubesi Başkan Yardımcısı Dr. Saadettin Bayçelebi: Üzerimizde asırlık planlar yapılıyor!

ÜZERİMİZDE ASIRLIK PLANLAR YAPILIYOR

Sağlık-Sen Samsun Şubesi Başkan Yardımcısı Dr. Saadettin Bayçelebi "Üzerimizde asırlık planlar yapılıyor. Gittikçe yaşlanan bir milletin yerine gençler gelmedikçe bir toplum birkaç kuşak sonra silinip gidecektir. Ama bu gençliğin de tarihine, vatanına, inançlarına sahip çıkan bir gençlik olması gerekiyor. Bizim ülke olarak her daim uyanık kalmamız, bilgili, ilgili ve çalışkan olmamız gerekmektedir. Başka türlü, çocuklarımıza gelecek sağlamamız mümkün değildir” dedi.

OMÜ Eğitim Fakültesi A Blok Seminer Salonu’nda gerçekleşen etkinliğin katılımcıları arasında; Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç, Samsun İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Adnan İpekdal, İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Değermenci, İlçe Millî Eğitim Müdürü Mehmet İrfan Yetik, OMÜ Eğitim Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Seher Balcı Çelik, OMÜ Genel Sekreter Yardımcıları Serap Sivrioğlu Sezer ve Mustafa Kemal Çayıroğlu, Daire Başkanları, akademik ve idari çalışanlar yer aldı.

 

adminadmin