Güncel
Giriş Tarihi : 11-09-2015 19:00   Güncelleme : 11-09-2015 19:00

Samsun TSO Başkanı Murzioğlu:

SAMSUN (AA) - Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, "Bizler aynı kilimin motifleyiz" dedi

Samsun TSO Başkanı Murzioğlu:

SAMSUN (AA) - Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, "Bizler aynı kilimin motifleyiz" dedi.

Murzioğlu, Samsun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Yazıcı ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret etti. Ziyarette konuşan Murzioğlu, iş dünyasının istediği tek şeyin istikrar olduğunu söyledi.

Terör olaylarının ister istemez iş dünyasına olumsuz yansıdığını belirten Yazıcı, şöyle konuştu:

"Ama bilinmelidir ki Türkiye güçlü bir devlet. Bizler aynı kilimin motifleriyiz, desenleriyiz. Millet olarak etle tırnak gibiyiz. Ayrımız gayrımız yok. Teröre karşı tabiki tepkimizi göstereceğiz ama bunu yaparken provokatif eylemlerden uzak durmalıyız. Önümüzde bir seçim var. İnşallah bu seçimde sağlıklı bir hükümet kurulur. İlle de tek parti hükumeti olsun demiyoruz. Koalisyon da olabilir ama güçlü bir hükümet olsun. Biz her sorunun üstesinden geliriz, yeter ki birlik beraberlik içinde olalım. Ateşe benzinle değil, su ile gitmek lazım."

Akan kanın durması için her partinin birbirine yardımcı olması gerektiğini vurgulayan Murzioğlu, yaklaşan Kurban Bayramı’nın birlik ve beraberliğe vesile olması temennisinde bulundu.

Murzioğlu, Yazıcı'ya Türk bayrağı hediye etti. 

adminadmin