Samsun Haber
Giriş Tarihi : 03-09-2018 15:24   Güncelleme : 03-09-2018 15:24

Samsun Ülkü Ocakları Bedirhan Bebeği Unutmadı

Samsun Ülkü Ocakları Bedirhan Bebeği Unutmadı

Ülkü Ocakları Samsun İl Başkanlığına bağlı üniversite teşkilatı tarafı, 11 aylık iken şehid edilen “Mustafa Bedirhan KARAYAKA” bebeğin adının verildiği şiir ve hikaye yarışması düzenleniyor.

Birçok etkinlikle gündeme gelen Ülkü Ocakları Samsun İl Başkanlığı, bu sefer şiir ve öykü yarışması düzenliyor. Üniversite teşkilatı tarafından düzenlenen şiir ve hikaye yarışmasına geçtiğimiz ay annesiyle beraber şehit edilen Mustafa Bedirhan KARAYAKA’nın adı verildi.

Yarışma hakkında bilgi veren Ülkü Ocakları Samsun Üniversite Sorumlusu Serdal CİBA “Terör olayları ve Teröre verilen Canlar” konulu hikâye ve şiir yarışmamıza katılmak için en önemli şartımız 19 Mayıs Üniversite öğrencisi olmak. Hedefimiz, öncelikle geçtiğimiz ay, asker olan babasının yanından ayrıldıktan sonra annesiyle beraber kahpe terör örgütü tarafından şehit edilen 11 aylık iken şehit edilen Mustafa Bedirhan KARAYAKA bebeğimizin ismini yaşatmak ve gelecek nesillere taşımak unutturmamak için bu yarışmayı düzenledik. 28 Eylülde sonucunu açıklayacağımız yarışmamızda dereceye giren eserlere çeşitli ödüllerimiz olacak” dedi.

adminadmin