Siyaset
Giriş Tarihi : 18-10-2013 12:21   Güncelleme : 18-10-2013 12:21

TÜRKİYE BÜTÜN İSLAM ALEMİNİN SİGORTASI

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "İnşallah istikrar sayesinde Türkiye ayağa kalkacak. Türkiye bütün İslam aleminin de sigortası, bunun bilinmesinde fayda var. Bunun için de çok çalışmamız lazım" dedi.

TÜRKİYE BÜTÜN İSLAM ALEMİNİN SİGORTASI
Eroğlu, yaptığı konuşmada, Şuhut'ta olmaktan mutluluk duyduğunu dile getirerek, Türkiye'nin birliğe, beraberliğe ve kardeşliğe ihtiyacı bulunduğunu belirtti.
 
Mısır, Arakan ve Suriye'de zulüm olduğunu ifade eden Eroğlu, "İnşallah istikrar sayesinde Türkiye ayağa kalkacak. Türkiye bütün İslam aleminin de sigortası, bunun bilinmesinde fayda var. Bunun için de çok çalışmamız lazım. Bu coğrafyada ayakta kalmanın yolu çok güçlü olmaktan geçiyor. Mutlaka güçlü ve diri olacağız. Biz de bunun için çalışıyoruz, gayemiz budur. Bu düşünce, şevk ve heyecanla çalışıyoruz" diye konuştu.
 
Türkiye'de eserler bıraktıklarını, bırakmaya da devam edeceklerini kaydeden Eroğlu, daha güçlü olmak için çalışmak mecburiyetinde olduklarını söyledi.
 
Türkiye'nin yıldızının parlak olduğunu ifade eden Eroğlu, "Geriye dönüp baktığımızda Türkiye şahlanışa geçti. Bu asra hep birlikte mührümüzü vuracağız" ifadesini kullandı.
 
adminadmin