Güncel
Giriş Tarihi : 17-11-2021 16:50   Güncelleme : 17-11-2021 16:50

Çevreyi Koruyan Suco Su Matarası Ve Yenilikçi Ürünler: Suco

Çevreyi Koruyan Suco Su Matarası Ve Yenilikçi Ürünler: Suco

 

SuCo, 2016 yılından beri SuCo suluk matara üretiminde bulunan ve zamanla mataralara ek bez çanta, matara ipi ve sweatshirt de üreten bir markadır. Tek kullanımlık ürünlerin azaltılması için çalışmalarda bulunan marka, etik şartlar altında üretimlerini gerçekleştiriyor. Ayrıca atıkların üretim sahasında yeniden aktif hale gelebilmesi için bez çanta ve sweatshirt üretiminde atık malzemelerin kullanımına önem verilmektedir.

Etik İlkelere Uygun Üretim

Doğa dostu ürünleri müşterileriyle buluşturan SuCo, etik ilkelere uygun bir üretim anlayışı oluşturmuştur. Böylelikle hem üretim hem de tasarımlarda insan sağlığı ve memnuniyeti gözetilmektedir. Kullan-at tüketim anlayışını değiştirebilmek için faaliyetlerini sürdüren SuCo, bu konuda yoğun bir çalışma içerisindedir.

Tasarımların büyük bir çoğunluğunda doğa sorunları tema olarak kullanılmıştır. Çöp sorunu, atık sorunu, denizlerin kirliliği olmak üzere birçok problem için farkındalık oluşturulmaktadır. Tasarımların büyük bir kısmında atık malzemeler üretim sahasında yeniden değerlendirilir. Böylelikle hem çevre kirliliği azaltılır hem de doğal kaynakların çok daha bilinçli tüketilmesi sağlanır.

SuCo Suluk Matara ve Göz Alıcı Tasarımlar

SuCo, sürdürülebilir üretim anlayışıyla üretimde bulunan bir markadır. Suluk matara, sweatshirt, matara ipi, bez çanta kategorilerinde birbirinden farklı tasarımlarıyla ürünler yer almaktadır. Bu ürünlerin her biri, doğayı koruma ve tüketim anlayışını değiştirme anlayışının bir yansıması olarak ön plana çıkar.

SuCo suluk mataralar, uzun süreli kullanımı mümkün kılan özelliklere sahiptir. İnsan sağlığına zararlı maddeler bulunmadığı için rahatlıkla kullanılabilir. Ayrıca katlanabilir özelliğiyle çanta gibi kapalı alanlarda taşınabilir. Matara ipleri, suluk mataraların taşınmasını kolaylaştıran bir aksesuardır. Bunun yanı sıra atık malzemelerden üretilen sweatshirtler hem kadın hem de erkekler için özel olarak tasarlanmaktadır.

Çoğu üründe doğa sorunlarından bazıları tema olarak kullanılmıştır. Yumuşak ve esnek yapılarıyla hareket özgürlüğü sağlar, konforlu kullanım sunar. Bez çantalar, tekrar kullanılabilen yapılarıyla kullan-at kültürüne tepki olarak tasarlanan ürünlerdendir. Sırt çantası, el çantası ve kol çantası olarak üç farklı kategoride üretimler gerçekleşmektedir. SuCo tarafından sunulan ürünlerin her birine mataramasu.co sitesi üzerinden rahatlıkla ulaşılabilir.

 

Recep YAZGANRecep YAZGAN