Samsun Haber
Giriş Tarihi : 29-11-2018 08:28   Güncelleme : 29-11-2018 08:28

AK Parti İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı Ersan Aksu hızlı başladı!

​AK Parti İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı avukat Ersan Aksu, aday adaylığı çalışmalarına İlkadım İlçe Teşkilatı'ndan başladı.

AK Parti İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı Ersan Aksu hızlı başladı!

AK Parti İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı Avukat Ersan Aksu sırasıyla; İlkadım İlçe Teşkilatını ve Samsun Barosu'nu ziyaret eden Aksu, ilkokul öğretmeninin hayır duasını almayı da ihmal etmedi.

AK Parti İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı Avukat Ersan Aksu, aday adaylığı çalışmalarına İlkadım İlçe Başkanlığı ve Samsun Barosu'nu ziyaret ederek başladı. Önce AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Hakan Ay'la görüşen Ersan Aksu, İlkadım'ı yönetmeye talip olduklarını dile getirdi. Başkan Ay da Aksu'ya çalışmalarında başarılar diledi. 

Avukat olması hasebiyle kendisinin de bağlı olduğu Samsun Barosu'nu ziyaret ederek çalışmalarına devam eden Ersan Aksu, Baro Başkanı Kerami Gürbüz'le bir süre sohbet etti. Aksu ziyarette yaptığı konuşmada, "AK Parti İlkadım Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunu yaptıktan sonra ziyaretlerimizi gerçekleştirmeye başladık. Meslektaşlarımızın bağlı olduğu baromuza da bu kapsamda geldik. Aday olup seçildiğimiz takdirde yapacağımız her projede STK'ların fikir ve görüşlerine açık olacağız. Ortak akla önem vereceğiz. İlkadım için İlkadımlılarla birlikte hareket edeceğiz" diye konuştu. Baro Başkanı Kerami Gürbüz ise meslektaşı Ersan Aksu'nun aday adaylığından memnun olduklarını belirterek, çalışmalarında başarı diledi. Ersan Aksu, ayrıca ilkokul öğretmeni Mübeccel Bağçevan'ı da ziyaret etti. Öğretmenine çiçek götüren ve elini öpen Aksu, kendisinin hayır duasını aldı.

 

adminadmin