Genel
Giriş Tarihi : 15-08-2017 14:37   Güncelleme : 15-08-2017 14:37

Balayı Otelleri ve Balayına Çıkmak

Aslında yeni evlenen çiftler için en zor karar mekanizması her zaman balayına çıkış olmuştur. Düşünecek olursanız uzun yıllarca yapmış olduğunuz her şeyi kenarıya bırakıp hayata yeni bir yelken açıyorsunuz ve karşınıza bambaşka bir dünya çıkıyor. İnsanların 20li yaşlarını harcayıp yapmak istedikleri birçok şeyden feragat edip evlenmesinin ardından balayına çıkışı en mutlu zamanlarını harcayacağı yeri belirlemesi çok önemli.

Balayı Otelleri ve Balayına Çıkmak

Balayı Otelleri ve kalınacak yeri belirlemek çok önemli. Artık dünya çapında birçok seyahat acentası kalınacak yerleri belirlerken balayı paketleri ve uçaklı turlar ayarlıyorlar. Bunun sebebi genellikle balayı otelleri diğer otellere göre daha fazla fırsat ve şans sunuyor.

Örneğin balayına gittiğiniz otelinizde gerçek hayatta sahip olamayacağınız lükse sahip olmak özellikle bir daha gerçekleştiremeyeceğiniz hayallerinizin gerçekleşmesine sebebiyet veriyor. Bu sebeple Balayı otelleri gerçekten kritik bir görevde.

Kıbrıs balayı, Madrid Balayı, İtalya Balayı genellikle Google’da en çok aratılan kelimeler içerisinde gösteriliyor. Aslında kullanıcılar bunu yapmakta oldukça haklılar düşünecek olursanız;

Tatile gidiyorsunuz ve balayı otelleri konusunda bir tercihiniz oluyor. Eh şimdi düşününce yaptığınız işe bakın Türkiye’de demode bir balayı geçirmemek için ya yurt dışı paket turlarına bakıyorsunuz ya da Kıbrıs uçaklı paket seçenekleri içerisinden seçmek zorundasınız.

Birçok çift ve tatilci artık bu ayrımı kestirebildiği için yapacağı ve atacağı adımları dikkatli seçmek zorunda kalıyor.  Türkiye’de kötü muamele görmek istemeyen kullanıcıların balayı tercihleri artık daha değişken oluyor.

Düşen Balayı otelleri seviyesi nedeniyle artık Türk misafirler daha çok yurt dışı ya da Kıbrıs balayı seçeneklerini değerlendiriyorlar.

Elbette bu standartların düşüşleri genellikle seyahat acentalarının işine yarıyor diyebiliriz.

Ülkemizde de Çeşme Otelleri ve Antalya otelleri dışında çok fazla balayı otelleri seçeneğinizin bulunmadığını belirtmemiz gerekiyor.

Kaynak: https://www.tatildukkani.com/kibris-balayi-otelleri

Recep YAZGANRecep YAZGAN