Samsun Haber
Giriş Tarihi : 16-04-2020 16:03   Güncelleme : 16-04-2020 16:06

Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan Çocuklara Boyama Kitabı Hediye Edecek!

Çarşamba Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100. Yılı nedeniyle ilçede ikamet eden 555 öğrenciye boya seti hediye edecek.

Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan Çocuklara Boyama Kitabı Hediye Edecek!

Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımında hayalindeki 23 Nisan’ı çizen ve kendilerine sosyal medyadan mesaj olarak gönderen 555 çocuğa boya seti hediye edeceklerini duyurdu.

Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan “Korona virüs nedeniyle zor günlerden geçiyoruz, bunlardan en çok etkilenen çocuklarımız okula, parka gidemiyorlar, arkadaşlarından uzaklar ve sağlıkları için evde kalmak zorundalar. Biz de boş zamanlarını güzel değerlendirmeleri için böyle bir etkinlik gerçekleştik. Hem de onlara bu kötü günlerden kalan güzel bir anı, güzel bir hediye bırakmak istedik.”

Başkan Halit Doğan “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100. yılı olması nedeniyle tüm ülke genelinde coşkuyla kutlanması planlanıyordu. Korona virüs nedeniyle tüm programların iptal olması çocuklarımızı üzmesin, ülke olarak sağlıklı sıhhatli nice bayramlar, özel günler geçireceğiz inşallah. Bu günlerde tedbirli olmamız, yarınlarımızın güzel olması içindir” dedi.

Recep YAZGANRecep YAZGAN