Güncel
Giriş Tarihi : 28-05-2019 14:36   Güncelleme : 28-05-2019 14:39

Çarşamba Diş Hastanesinde Neler Oluyor?

Çarşamba Diş Hastanesinde yetkisiz kişilerin hasta baktığı ve ücret aldığı iddia edildi.

Çarşamba Diş Hastanesinde Neler Oluyor?

Hastanede görevi Diş Hekimlerinin verdiği protezleri laboratuvar ortamında yaparak teslim etmek olan Diş Teknisyeni K. Y.’ın doktor gibi hareket ederek gizli gizli hasta kabul ettiği, muayene ve diş yaparak bazı hastalardan ücret aldığı iddia edildi.

İddia göre Çarşamba Diş Hastanesinde Labradorda Diş Teknisyeni olarak görev yapan K. Y.’ın doktor gibi hareket ederek, ücret karşılığı hasta baktığı hatta hastalara diş yaparak ücret aldığı iddiası hastanede neler oluyor sorusunu akla getirdi.

Görevi Hastanedeki Diş Hekimlerinin emrinde çalışmak olan bu Teknisyen N.Ş. adlı hastaya 800 TL karşılığında diş yaptığı, hastanın dişlerden memnun kalmaması sonucu laboratuvarda alt protezi Teknisyene geri verip 250 TL’sini iade aldığı iddia edildi.

Diş Teknisyeni K. Y.’ın hasta muayene ederken çekilen fotoğrafların da olayın doğru olduğunu ispatlarken, Çarşamba Diş Hastanesinde neden kimse ses çıkartmıyor? Olaya göz mü yumuyor, bu adamı kim veya kimler koruyor?

Hastane yönetiminin bu olayı bildiği, Teknisyene herhangi bir yasal işlem yapmadığı ve olayın kapatılmak istendiği iddia edilirken adı geçen şahsın aynı eylemlerine devam ederek R.D.- C.A. ve Z.Ş. adlı hastalardan da aynı yollarla para aldığı söyleniyor. Çarşamba Diş Hastanesine tedavi için gelen diğer hastalarında olaydan rahatsız oldukları ifade edildi.

Bu iddialar karşında Hastane yönetiminin ve İl Sağlık Müdürlüğünün olayla ilgili araştırma yapıp yapmayacağı merak edilirken iddiaların odağındaki Teknisyenin hala aynı görevinde olduğu biliniyor.

adminadmin